Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete a férjem eltünt este itthonról, elkezdtem keresni, másfél órát vártam rá az udvaron mikor láttam, hogy jön ki a szomszédból a szomszéd asszonnyal. Hogyan derítsem ki, hogy együtt volt-e a szomszéd asszonnyal?
(Azt tudni kell, hogy a teraszunkról teljesen belátni a konyhájukba, ott égett a villany de nem láttam ott őket.)
Mikor rákérdeztem minek volt náluk akkor azt mondta, hogy áthívta őt a tányéré amin előző nap süteményt adtam nekik. Ekkor lett gyanús, hogy a tányér le volt téve a kerítéshez már elötte, vagyis hazudottt. Utánna a csillárt ment megnézni amit vettek ezzel érvelt. Nem is gondoltam semmire, csak mikor kérdeztem, hogy otthon volt-e a férje, mondta, hogy nem. Hát jó sokáig 2 órát nézegette a csillárját!! Viszont nagyon megváltozott mind a kettő, ahogy én látom.És ha mondom neki, hogy szerintem mi történt, mert a konyhában nem voltak, akkor nem is nagyon tagadja, de nem is vallotta be. Most 12 hetes a babám, akkor 6 hetes volt. Szinte biztos lehetett benne, hogy este 7 óra után csak a picivel vagyok elfoglalva nem fogom őt keresni, akkor volt az első este, hogy a pici 8-kor elaludt és ki tudtam menni.
Fogalmam nincs mit tegyek. Ti mit tennétek a helyemben??
Ha kiderítem, akkor tuti, hogy elválok tőle. Szerintetek rosszul gondolkodom?
Akárhogyis döntessz, remélem egészséges leszel és szépen fel tudod majd nevelni a kisfiadat. Örülök, hogy nem bánod egy percre sem, hogy megtartottad a babucit!
A férjed egy gerinctelen görény. Ilyennel nekem is volt sajnos dolgom nekem még gyermek nélkül.
Elválni, egyenlőre nem tudok, azt nem írtam, de van egy 13 éves fiúnk is, aki nagyon nem szeretné, pedig már beszélgettünk vele róla. Így csak az ő érdekét nézem, és tűrök a végtelenségig.
Ő nagyon rajta volt a második gyerkőcön, hogy a nagyobb 3 éves koráig legyen, de a sors nem úgy akarta. Azzal érvel,hogy elmúlt 40-n és tök ciki már ílyen idős korban egy gyerek. Ha mindenkinek ciki lenne akkor fele gyerek születne. De nagyon sokat gondolkodom rajta és valóban lehet, hogy nem a gyerek miatt műveli ezt velem, hanem a "friss husi miatt".Minden esetre a gyerekek tartják bennem a lelket, imádom őket, és azt biztos nem bántam meg, hogy ők lettek nekem, de azt igen akitől. A minap megállított a szomszéd néni és elkezdte mondani, hogy nekem milyen jó a házasságom, milyen boldogok vagyunk, és a pici milyen jó helyre született. Én majdnem elsírtam magam, erre a házasságra csak azt tudom mondani, hogy olyan mint az alma a külseje gyönyörű, de ha kettévágod rohadt. Kívülre minden szép és jó. Köszönöm nektek, nagyon, és remélem lesz jobb is,( bár, hogy vele azt kétlem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!