Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hete a férjem eltünt este...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete a férjem eltünt este itthonról, elkezdtem keresni, másfél órát vártam rá az udvaron mikor láttam, hogy jön ki a szomszédból a szomszéd asszonnyal. Hogyan derítsem ki, hogy együtt volt-e a szomszéd asszonnyal?

Figyelt kérdés

(Azt tudni kell, hogy a teraszunkról teljesen belátni a konyhájukba, ott égett a villany de nem láttam ott őket.)

Mikor rákérdeztem minek volt náluk akkor azt mondta, hogy áthívta őt a tányéré amin előző nap süteményt adtam nekik. Ekkor lett gyanús, hogy a tányér le volt téve a kerítéshez már elötte, vagyis hazudottt. Utánna a csillárt ment megnézni amit vettek ezzel érvelt. Nem is gondoltam semmire, csak mikor kérdeztem, hogy otthon volt-e a férje, mondta, hogy nem. Hát jó sokáig 2 órát nézegette a csillárját!! Viszont nagyon megváltozott mind a kettő, ahogy én látom.És ha mondom neki, hogy szerintem mi történt, mert a konyhában nem voltak, akkor nem is nagyon tagadja, de nem is vallotta be. Most 12 hetes a babám, akkor 6 hetes volt. Szinte biztos lehetett benne, hogy este 7 óra után csak a picivel vagyok elfoglalva nem fogom őt keresni, akkor volt az első este, hogy a pici 8-kor elaludt és ki tudtam menni.

Fogalmam nincs mit tegyek. Ti mit tennétek a helyemben??

Ha kiderítem, akkor tuti, hogy elválok tőle. Szerintetek rosszul gondolkodom?

2008. júl. 30. 09:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tuskó. Hagyd ott! Semmi jóra sem számíthatsz tőle.
2008. júl. 30. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogyis döntessz, remélem egészséges leszel és szépen fel tudod majd nevelni a kisfiadat. Örülök, hogy nem bánod egy percre sem, hogy megtartottad a babucit!

A férjed egy gerinctelen görény. Ilyennel nekem is volt sajnos dolgom nekem még gyermek nélkül.

2008. júl. 30. 18:36
 13/16 anonim válasza:
100%
Igaz én pasi vagyok, de még én is kiakadok azon, amit írtál. Pontosabban, amit a férjed művel a közös gyerkőccel. Ez még a napnál is világosabb, hogy nem igazán szeret... vagy legalábbis "friss húsra" vágyik.:( Mindenesetre más ember alig várja, hogy végre kisbabája legyen( pl én is... már majdhogynem jobban szeretném, mint barátnőm, de ha minden igaz a jövő hónapban végre összejön:)), ő meg mondhatni egyenesen "utálja", hogy van neki egy gyereke. Legalábbis a leírtakból ezt lehet kiolvasni. Amikor ő szerette volna, akkor mennyire volt rajta a témán? Úgy értve, mennyire eröltette volna a dolgot?
2008. júl. 30. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne haragudj, hogy ezt írom, de a férjed sáros, nagyon sáros. Nem tudom, hogy miért vagy még vele. Terhesség ideje alatt se foglalkozott veled, se a babával, meg csak rosszat mond, amivel megbánt. Egyedül a baba miatt lehetsz vele, akit ő nem is szeret. Én azonnal otthagynám, mert ez görénység, amit csinál, találsz te jobbat, még babucival is, de a fiad érdekeit is nézd. Neki se jó ez az állapot, és hiába fiatalka, de lehet, hogy ki fog rá hatni ez később, hogy nem érezte az apai szeretetet. Hagyd ott a férjed, mert nagyon rossz sorsod lessz. És remélem, semmi baj nem lesz és meggyógyulsz. :)
2008. júl. 31. 07:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Elválni, egyenlőre nem tudok, azt nem írtam, de van egy 13 éves fiúnk is, aki nagyon nem szeretné, pedig már beszélgettünk vele róla. Így csak az ő érdekét nézem, és tűrök a végtelenségig.

Ő nagyon rajta volt a második gyerkőcön, hogy a nagyobb 3 éves koráig legyen, de a sors nem úgy akarta. Azzal érvel,hogy elmúlt 40-n és tök ciki már ílyen idős korban egy gyerek. Ha mindenkinek ciki lenne akkor fele gyerek születne. De nagyon sokat gondolkodom rajta és valóban lehet, hogy nem a gyerek miatt műveli ezt velem, hanem a "friss husi miatt".Minden esetre a gyerekek tartják bennem a lelket, imádom őket, és azt biztos nem bántam meg, hogy ők lettek nekem, de azt igen akitől. A minap megállított a szomszéd néni és elkezdte mondani, hogy nekem milyen jó a házasságom, milyen boldogok vagyunk, és a pici milyen jó helyre született. Én majdnem elsírtam magam, erre a házasságra csak azt tudom mondani, hogy olyan mint az alma a külseje gyönyörű, de ha kettévágod rohadt. Kívülre minden szép és jó. Köszönöm nektek, nagyon, és remélem lesz jobb is,( bár, hogy vele azt kétlem).

2008. júl. 31. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
gyanús nekem a férjed...egyelőre ne támadd le, és ne vádold meg semmivel, míg nincs rá kézzel fogható bizonyítékod! apró jelzésekből esetleg következtethetsz a szomszédasszony és a férjed közötti esetleges viszonyról. de ha kiderül, és valóban megcsalt téged a férjed, keress másikat, mert sokkal jobbat érdemelsz.
2008. aug. 6. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!