Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szaglás, hallás, látás?

Szaglás, hallás, látás?

Figyelt kérdés

A 3 közül melyik érzéketeket fejlesztenétek, ha lehetne, és miért?

Én a szaglást kapcsolnám kutya-üzemmódba, hogy már messziről megérezzem, ki közeledik.:) Meg tök jó móka lenne, ha mindennek érezném a szagát. Imádok szaglászni! :D

2013. szept. 26. 22:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Látás.
2013. szept. 26. 22:19
 12/20 A kérdező kommentje:

A halláson én is elgondolkodtam. De én hosszútávon nem bírnám, hogy minden apró kis zajt észlelek, meg azt is, hogy kik kit beszélnek ki éppen.

Igen, nagyon szeretek szaglászni, számomra finom illatokat, parfümök, szappanok, ételek illata, bezinszag... Azt is imádom! :) Meg persze festék, virágok, frissen nyírt fű... És tudom, hogy rossz szagok is vannak, de kevesebb, és most is kibírom. :D

2013. szept. 26. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező nő vagy? Mert akkor beleszagolnék a....hajadba :D
2013. szept. 26. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Szaglas? Azthiszem a kedves Kerdezo nem a fovarosban el:D

latas, mivel erosen a normal alatt vagyok.... en megelegednek a normalis szintu latassal is... a hallasom igy is eleg jo ahhoz, hogy tul erzekeny legyen, es zugjon minden atlagos nap zajterhelesetol... reg nem hallottam mar csondet...

szoval latas

2013. szept. 26. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is a látást választanám, idegesít már ez a szemüveg, mindig tiszta kosz, most meg már karcos is, a lencse meg drága bele.
2013. szept. 26. 22:34
 16/20 anonim ***** válasza:
látás mindenképp a szaglást nem tartom fontosnak a hallást meg szilveeszterkor nem birnám elviselni
2013. szept. 26. 22:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Látás. A szaglásom príma nem kell jobb. A hallásommal sincs tudtommal semmi gond habár ha sok ember van körülöttem akkor megesik, hogy nem mindig értem mit mondanak nekem, de ezt betudhatjuk a motyogásnak is. A látás viszont... Ha valami iszonyatjó látásom lenne minden mozdulatot kiszúrnék baromi távolról is mint egy sas és éjszaka is jobban látnék. Annak örülnék.
2013. szept. 26. 22:45
 18/20 anonim ***** válasza:
látást mert nem látok jól messzire és ha jól látnék akkor pl ha a városban vagyok akkor rengeteg arcot végignézhetnék messziről, így nagyobb lenne az esélye hogy megtaláljam az igazit :$
2013. szept. 26. 22:47
 19/20 anonim ***** válasza:
A szaglást,ha nem lenne már így túl jó.
2013. szept. 26. 22:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Látást. Amivel a 3. szememet is kitudom nyitni, és látom a jövő folytonos mozgását.
2013. szept. 26. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!