Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Emögött a kérdés mögött...

Emögött a kérdés mögött tényleg semmi rasszizmus. Főleg, mert én is külföldi vagyok, de mitől van az, hogy ilyen sokan keresnek ázsiai/fekete/arab barátot/barátnőt? (Vagy csak szexpartnert? )

Figyelt kérdés
Értem én, hogy cuki a szeme, nagy csoki szája van (és hasonlók), de az ember egy bizonyos kor felett nem lép túl ezen és már csak egy embert lát a jó és rossz tulajdonságaival? (Ezt nyilván nem szó szerint értem).
2013. szept. 26. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm kínai. A szülei is mindketten kínaiak, szóval náluk nincs szó keveredésről (illetve nálunk sem, szaporodni egyelőre nem kívánunk :D).

Magyar anyanyelvű, nincs akcentus, külső szemlélő semmi különbséget nem látna egy magyar lány és közte, kivétel persze a kínai rasszra jellemző testi stílusjegyeket.

Na már most, ha ő nem lenne kínai, nekem akkor is ő kéne, mert olyan személyiség van, amilyen. Egyáltalán nem zavar és nem játszik semmilyen komoly szerepet a származása. Azon belül a saját egyéni életünkben mi ennek a különbségnek mindketten csak a pozitív oldalát nézzük és használjuk ki, ami még vicces/izgalmas is.

Ugyanakkor ami más rasszokat illet, biztosan nem közeledtem volna hasonlóan egy néger/indiai/arab lány felé. Egyszerűen mert nem vonz semmilyen szinten, illetve valamiért erős gyomorforgató érzést vált ki belőlem, ha magyar/fehér/kínai (tehát saját rasszukon kívüli) kapcsolatban vannak/szaporodnak az előbbiek.

Rasszizmus vagy sem, nekem ez az undor belülről jön, és mindig is ott volt. Természetesen megtartom magamnak, amíg nem kérdezik, hogy mit gondolok erről.

2013. szept. 26. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem inkább a cigányokkal való keveredés tűnt fel, de itt Borsodban nincs sok bevándorló. (Bár egyszer láttam már négert, meg vagy 2-3 kendős asszonyt, de szerintem azok inkább magyar muszlimfeleségek lehettek). Vannak még kínaiak, de őket meg nem láttam magyarral járni.

Gondolom az egzotikum vagy ilyesmi. De azt már nem értem, hogy viselkedésre is alja cigánnyal miért menő járni.

2013. szept. 27. 09:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Arabokat, feketéket inkább kerülném a muszlim vallás miatt, a feketék nagy része külsőre sem jön be.

A cigány meg nagyon sok esetben sajnos tényleg mindig is az marad, amúgy sem való szerintem egy magyar egy cigány családba, főleg most,hogy ekkorák az ellentétek.

De egy délkelet-ázsiaival lehet,hogy megpróbálnám, ha arról lenne szó. Külsőre amúgy a más rasszok közül szerintem az indiánok a leghelyesebbek.(de ők is mongolidok)

22/l

2013. szept. 27. 09:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Biológiailag, evolúciósan előnyös lehet jelentősen más génállományú embereknek "vonzódni". És ez nagyon gyakran meg is történik, akik egymásnak egzotikusak, gyakran éreznek valami kis extra vonzalmat. Kérdés, ha realizálódik a kapcsolat, akkor a kultúrák különbözősége mennyire gond.

Azt, hogy a rasszizmust hogy sikerült idekeverned, én nem értem...

2013. szept. 27. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

mert tini korom óta észrevettem, mennyire tetszenek a távol keleti pasik, és ez nem múlt felnőtt koromra sem. kinek mi baja ezzel? nem kéne mindenben csak a rosszat látni. mindenkinek olyan a párja,amilyet ő szeretne!

ne hazudjatok már ,hogy ti nem nézitek a külsőt, nem szelektáltok sehogy!

én is válogatok, szerintetek kibírnám egy idegesítő, személyiségében teljesen eltérő emberrel, csak mert távol keleti? hát ha ezt hiszi valaki, akkor én lehetek a világ legtoleránsabb embere. gondolkozzatok már!

2013. szept. 28. 11:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ázsiai származású vagyok, csak a származásom, kinézetem miatt rengetegen meg akartak/akarnak ismerni, annak ellenére hogy tudják, hogy van párkapcsolatom nyomulnak, megjelölnek facebookon, hozzák a péksütit, stb.

Ezeknek az embereknek jó része egyáltalán nem ismer, nem tudja mit szeretek, mi a hobbim, pár mondatot beszéltünk mégis nyomul, nem is azok az első kérdései mint egy átlagos randin - mi a kedvenc kajád, mivel foglalkozol.. -hanem voltál-e kint, milyen ott élni, nézel-e animét, a pofátlanabbak "borotválod-e".

Gondolom amellett hogy divat és sokakat érdekel milyen egy másik rasszhoz tartozó emberrel lenni, sokaknak egyfajta státusszimbólum lehet, manapság főleg az ázsiaiak számítanak menőnek, de a fess néger fiatalember oldal vonuló kiscsajok arca is nő.

Emellett akit érdekel a kultúra, azok így (is) próbálnak betekintést nyerni, a kulturális érdeklődés mellett általában ott van az emberek (ellenkező nem) iránti érdeklődés is.

Vannak, akik pedig a külső rasszokhoz bizonyos belső tulajdonságokat is aggatnak, pl. az ázsiaiak aranyosak, kedvesek. Az ő kérdése jutott erről eszembe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__48431..

2013. okt. 1. 18:40
 17/18 anonim válasza:
Azért a cigányokat ne vegyétek egy kalap alá. Vannak olyanok, akik undorítóak, segélyből élnek és én is allergiás vagyok rájuk. Viszont a szerelmem is félig az, és semmivel sem különb a családomtól a családja. És még ő is lemondja az ilyen ingyenélő, koszos cigányokat.
2015. jún. 7. 00:12
 18/18 anonim válasza:

Szerintem az ilyen furcsa vonzalom vagy választás mögött lélektanilag az újdonság varázsa is megvan,meg a sok csalódás után "máshogyan" akarják csinálni hiszen eddig balul sültek el a dolgok, azt hiszik ennek van realitása pedig nonszensz. Most ha magyarral nem vikt nekik túljó mit várnak, irreális fantáziálás vagy fantazmagória.

Meg ugye a felvágás hogy ilyen a haveroknak nincs csak nekik. Felvágni akarnak úgy durván.

Most ha jönnének az ufók az mégjobb lenne már a technológiájuk is érdekes.

Elég defektes a világ a sok tapasztalat ellenére se boldogok vagy elégedettek se semennyire konkrétan. Olyan üres tekinteteket látni már az utcán is.

Reálisabb picikét "iddogálni" lightosan talán rózsaszínbe látnák a világot. Ez is jobb mint az ilyen valljuk be marhaságok!

ápr. 24. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!