Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szármozásom miatt lehetek...

A szármozásom miatt lehetek ilyen?

Figyelt kérdés
Én német szármozású vagyok, mert a nevem onnan van, és állítolag az őseim onnan vándoroltak ide akkor bennem van náci vér vagy valami ilyesmi

2012. aug. 10. 07:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A német származás nem náci vér, a németek nem nácik mind, ez butaság!

Ahol lakom, ott a lakosság 95%-a német származású (sváb kisváros), és én eddig mind tőlük, mind a németektől csak jó dolgokat tapasztaltam, kedvesek, segítenek... Semmi baj velük!

Legyél büszke a származásodra!

2012. aug. 10. 08:04
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

Náci vagy, ha azt vallod, amit ők vallottak: felsőbbrendűek a többinél, sok népet pedig egyenes ki kell írtani (zsidók, cigányok), a világuralomra törés, stb. stb.

Nem vagy náci, amennyiben ezekkel nem értesz egyet, és a sokféle ember békés egymás-mellett élése szerinted is jó és követendő példa.

2012. aug. 10. 08:28
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
khm, náci nem egyenlő a némettel, ezt most jegyezd meg de qrvára!
2012. aug. 10. 08:45
 4/12 intrepid ***** válasza:
Az hogy valaki nácivá válik, az nevelés kérdése, nem pedig öröklés. Valamikor az amerikaiak is olyan nagyképűek voltak, hogy nem láttak ki a nagyképűségük mögül. Aztán jött nekik vietnam, szeptember 11, az első öbölháború, kelet ipari forradalma, az oroszok fejlődése, és már sokkal szerényebbek. A németek még egy kicsit nagyképűek, de majd el fog múlni.
2012. aug. 10. 09:15
 5/12 Antimod ***** válasza:
100%

Egy ember lelki tartalmai nincsenek génben kódolva. Tehát teljesen mindegy a származás.

Amúgy pedig a németek nem nácik, ahogy az előzőek is írták. Gondolj bele, mi volt Magyarországon a negyvenes években: 1944-ben a nyilasok, néhány évvel később a kommunisták rémuralma volt. Akkor mi magyarok minek számítunk, vagy az akkori korban éltek mik voltak?

2012. aug. 10. 09:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
kommunizmus soha nem is létezett, ergo kommunisták sem létezhettek, ezek egyszerű, közönséges diktátorok voltak
2012. aug. 10. 11:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Kedves Gressai Hajni! Nem tudom eldönteni, hogy te iszonyatosan buta vagy, vagy esetleg troll. De szoktam látni a kérdéseidet és válaszaidat, amelyek elég nagy számban arról szólnak, hogy cigányozol feleslegesen, szidod az országot, de még csak nem is a valós problémák alapján. Nekem is vannak német felmenőim, ettől még nem lettem ilyen fogyatékos. A kedvenc válaszom egy kérdésnél, amit te tettél fel, de nem tetszettek a válaszok, így közölted az emberekkel: "és ne szóljatok be mert még a végén betört orrotok lesz" :)) Próbáld meg összeszedni magad, és feltornázni az értelmi szintedet egy óvodáséra. Köszönöm.
2012. aug. 10. 15:26
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat az utolsonak pedig csak talán picit viccelni akartam
2012. aug. 10. 22:32
 9/12 A kérdező kommentje:

_----~-------)------------)---------_

_ (----) (----) -

- | * | | * | -

- (----) (----) -

- ---- -

- / | -

- / | -

- / | -

- / | .

. / | .

. ---------- .

. --------------------- .

. / | .

. --------------------- .

. .

. .

-----------------------

2012. aug. 11. 21:29
 10/12 anonim válasza:

Én tiszta német vagyok, de ha te állitólag német vagy, amit kétlek, mert egy igazi német tudja hogy nem náci.

Bár igaz, a barátnőm anyjától még az elején mndta rám, hogy náci vagyok -_-

2012. aug. 13. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!