A szármozásom miatt lehetek ilyen?
A német származás nem náci vér, a németek nem nácik mind, ez butaság!
Ahol lakom, ott a lakosság 95%-a német származású (sváb kisváros), és én eddig mind tőlük, mind a németektől csak jó dolgokat tapasztaltam, kedvesek, segítenek... Semmi baj velük!
Legyél büszke a származásodra!
Náci vagy, ha azt vallod, amit ők vallottak: felsőbbrendűek a többinél, sok népet pedig egyenes ki kell írtani (zsidók, cigányok), a világuralomra törés, stb. stb.
Nem vagy náci, amennyiben ezekkel nem értesz egyet, és a sokféle ember békés egymás-mellett élése szerinted is jó és követendő példa.
Egy ember lelki tartalmai nincsenek génben kódolva. Tehát teljesen mindegy a származás.
Amúgy pedig a németek nem nácik, ahogy az előzőek is írták. Gondolj bele, mi volt Magyarországon a negyvenes években: 1944-ben a nyilasok, néhány évvel később a kommunisták rémuralma volt. Akkor mi magyarok minek számítunk, vagy az akkori korban éltek mik voltak?
_----~-------)------------)---------_
_ (----) (----) -
- | * | | * | -
- (----) (----) -
- ---- -
- / | -
- / | -
- / | -
- / | .
. / | .
. ---------- .
. --------------------- .
. / | .
. --------------------- .
. .
. .
-----------------------
Én tiszta német vagyok, de ha te állitólag német vagy, amit kétlek, mert egy igazi német tudja hogy nem náci.
Bár igaz, a barátnőm anyjától még az elején mndta rám, hogy náci vagyok -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!