Hogyan lehetek menő a suliban? Most nagyon lenéznek mert ötös vagyok mindenből. Rontani nem szeretnék. Hogyan öltözködjek, sminkeljek meg ilyesmik hogy menőbb legyek?
Nem muszaj beallni a sorba...
De ha nagyon akarsz,akkor hordjal csakis markas es divatos ruhakat, legyen rengeteg baratod ,penzed es nezel ki jol :D
1. vagyok .
én is ugyanennyi éves vagyok. de szerintem felesleges sminkelni én csak szemspirált szoktam de mást nem ennyi elég is . az öltözködéseddel szerintem nincs baj csak legyél mindig magabiztos az sokat dob a külsőn hidd el .
legyél kedves, közvetlen, nyílt és barátságos. maradhatsz természetesen jó tanuló, de ne az tegye ki az életed, tehát te gubbassz csendben a sarokban, hanem menj, és beszélgess a többiekkel a szünetben.
smink: hát szerintem szájfény+szempillaspirál elég a te korodban.
ruha: a kiegészítők igazán fel tudják dobni a kinézeted, menő most a csőgatya és a csőszoknya (meg ugye nyáron sort).
sok sikert!:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!