Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen nehéz az ismerkedé...

Miért ilyen nehéz az ismerkedés, már szinte lehetetlen a lányokkal?

Figyelt kérdés
Annyira "más világban" él a legtöbb lány, legalábbis én így érzem. Olyan, mintha mindegyik a sármos sztárokat keresné, illetve az olyan kaliberű pasikat, aki meg nem ilyen férfi, mint ahogy nyilván én sem, annak kb. 1-5%-nyi esélye van arra, hogy találjon magának párt, de azt is keserves munka, és sok csalódás után. Miért van ez, hol vannak az átlagos pasikhoz illő átlag lányok?

2013. szept. 25. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a fiatalabb lányoknak fogalma sincs arról, hogy mit lehet elvárni egy élő létező hús-vér férfitől. Álomvilágban élnek, meg várják a tökéletest, a nagy Ő-t stb, miközben számos normális férfit elutasítanak, aztán nyavalyognak, hogy nincsenek normális férfiak...

Ez idővel valamelyest változik, fejlődik.

Amúgy egy okos, idősebb nőismerősöm mesélte, hogy pl az ő lányának is évekig tartott (35 volt lány, mire sikerült) mire meg tudta vele értetni, hogy mit lehet egy normális valódi férfiembertől elvárni.

29F

2013. nov. 8. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az csak egy tényező, amit 11-ben írtam.

Emellett igencsak eltávolodtak úgy általában is az emberek egymástól, sokkal zárkózottabbak lettünk általában is.

Pl vonaton régebben hatalmas beszélgetések voltak, most meg mindenki nyomkodja a telóját, meg az "agybadugós fülessel" hallgat zenét (ahelyett, hogy otthon, nyugalomban, bort kortyolva, gyertyafénynél hallgatna jó minőségben zenét). 20-25 éves meberek gyakran rá se hajlandók nézni szinte a szemben ülőre...

Ráadásul elég kevés olyan hely van, ahol úgy igazából értelmesen és jól lehet ismerkedni...

2013. nov. 8. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Már ne haragudj, kedves kérdez, ha ennyire más világban élnek szerinted az emberek, akkor menj ki az utcára és nézz körbe. Én mindenhol párokat látok, csúnyákat is, alacsonyakat is, szegényeket is, butákat is - nem vettem még észre, hogy csak a férfiak gazdag és sármos 10%-ának lenne barátnője.

Amikor gyárban dolgoztam, a minimálbéreseknek is éppen úgy volt barátnője, mint az irodistáknak, a normális fiúbarátaimnak éppúgy van csaja, mint a páwa vállalkozógyereknek. Nem sírni kell, hanem változtatni a dolgokon.

2013. nov. 17. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mindekinek van egy "luk" amit tömhet az messze nem barátnő. Egy csomó tré kapcsolat van, ahol a felek szimplán csak nem akarnak egyedül lenni, vagy várnak a jobbra.

Igazi valódi barátnőt találni nagyon nehéz...

36 F

2013. nov. 17. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.