Látod ilyen felszínes világban élünk :D Még így indít a kiscsaj h "küldj képet" :D még utasít :D halljátok takarodjatok már a jó****************** kicsit vissza vehetnétek már magatokból , pont azért lett kiírva a kérdés , mert gondolom normális nőt próbál találni , végső elkeseredésében itt az oldalon , mert amúgy nem nagyon lehet találni sehol (ebből kifolyólag itt is nehéz) csak ilyen felszínes ****at
Üdv a klubban bátyja :D
20f
Irtam is neki,hogy "a kínézett meghatározza kivel beszélsz?"
Semmi válasz még,amugy csak beszélgetnék mindegy miről csak unalomüzésképpen.Azért ebbe a kategoriába mert ez a leg populárisabb az összesközül :D
Második válaszoló: utálom, ha apsik, úgy álltalánosítják a nőket, ahogy azt leírtad. Oké... Tény, hogy igazad volt az első válaszolóval kapcsolatban... De csak példának hozom, fel , hogy velem is megtörtént ez már itt a GYIK-on. A srác azt írta, hogy csak szimplán beszélgettni szeretne, de a harmadik üzi után szerette volna, ha küldök képet... Még beszáégettünk egy kicsit, majd a nyaggatására küldtem neki egy képet... Mire ő: "hány cm vagy? És hány kg? Mert a képen nem látszik"...
Szóval evvel csak arra akartam kijukkadni, hogy amit leírtál a lányokról, hogy milyen az "álltalános" viselkedésük, az azért fordítva is elő szokott fordúlni.
Kérdező:Ha gondolod küldhetsz privit
19/L
Én is utálom , ha általánosítjátok a 'pasik'-at. Pl.: szexmániás , lusta , igénytelen stb. Soroljam? :D
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!