Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogyan ismerkedjek...

Szerintetek hogyan ismerkedjek buszon? 16/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet igazából annyi lenne hogy tegyük fel jövök haza suli után és meglátok egy helyes lányt a buszon. Na most ugye az nem látszik így hogy van e barátja, de szeretnék megismerkedni vele. A kérdés egyszerű, szerintetek hogyan próbáljam, mit mondjak?

A "szia cica van gazdád?" és társait hanyagoljuk, köszönöm. Aki segítőkész választ ad annak megy a "Hasznos" értékelés, trolloknak meg a bejelentés :)

2013. szept. 24. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó, szóval nyilván bármikor ismerkedni akarsz (mondjuk nem a neten, hanem a klasszikus módon), mindig benne van a pakliban, hogy a lány foglalt, nem? Miért más az, ha a buszon ismerkedsz?
2013. szept. 24. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:
''Jegyeket, bérleteket'' helyett mondd azt neki, hogy ''telefonszámot, személyit''!
2013. szept. 24. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy.
2013. szept. 24. 15:54
 4/10 anonim válasza:
46%

esetleg ha épp ül akkor egkérdezed hogy leülhetsz e mellé vagy ilyemi.. 'szia leülhetek..?:) -igen, persze. -És amugy mizujs..?' és elkezdtek bezélgeni érted..:)

16/L

2013. szept. 24. 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom javasolni, amit valaki előttem. Ha nem ül senki mellette, akkor kérdezd meg, hogy leülhetsz-e, aztán utána jön a többi.

Ha áll, menj mellé, és kérdezd meg tőle, hogy mennyi az idő, és utána a többi.

2013. szept. 24. 16:22
 6/10 A kérdező kommentje:

#1 Nem ez volt a kérdés, de persze, benne van.

#4 & #5 nektek köszi :)

2013. szept. 24. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:

A buszon engem is nagyonsokan szoktak bámulni.. De úgy tesznek mintha nem lenne feltünő.pedig az pl. ha valaki elém áll és nem lát oldalra hajol.fölál a helyéről...stb.

Engem sőt szerintem senkit sem zavar ha leszolitják.

Nincsen abban semmi gáz...

1000x jobb mint ha mutogat ,nevet ,feltűnően néz...

2013. szept. 24. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
16/L 7.voltam :)
2013. szept. 24. 20:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi #7 ment a pozitív értékelés ;)
2013. szept. 24. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:

nm :) És köszi..

Ha lenne még kérdésed nyugodtan írj privit :D

2013. szept. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!