Anyu nem engedb mert tul felt!?
ismerkedek egy idelye egy sraccal itt a gyakorin ismertem meg. meg van az fb -je is. nagyon szimpatikus nekem de anya nem engedi hogy talalkozzunk ( meg nem talalkoztunk). nagyo felt attol hogy majd jol becsap es egy erdoben fognak ramtalalni felholtan...(ilyeneket o mondott). tudom kicsit fiatalak vagyunk de nem erdekel.
en: 13/l o: 14/f lecci aki a korunkra akar megjegyzest fuzni az ne tegye.
Hát pedig te tudod :D
Amúgy igaza van.
Azt a tényt leszámítva, hogy jobban tennéd, ha a Magyar helyesírás szabályaival ismerkednél, anyukádnak igaza van, interneten nagyon könnyen lehet szatírt, tapírt, pedofilt összeszedni, hamis Facebook profilt pl. semmibe nem kerül csinálni. (Ha ezzel a cikkel még nem találkoztál volna, tudom ajánlani: [link] a Pedofilt alkotunk alcímtől érdekelhet)
Egyébként meg ha annyira ragaszkodsz a találkozáshoz, akkor hallgass Hatoskára, mutasd be anyukádnak, hívd el magatokhoz vagy forgalmas, publikus helyre ahol anyukád is szemmel tud tartani benneteket (pl. kávézó, pizzázó) esetleg a barátaiddal együtt találkozz vele stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!