Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu nem fogaja el a baratom, mit csinaljak most?
Figyelt kérdés
Meg ismerkedtem egy férfival,akit anyu nem fogad el,mert 11 ével idősebb tőlem.Elejében az ment,hogy,biztos csak ki akar használni,pedig már 4 honapja velem van.Nagyon jól érezzük magunk egymással,de anyu tovabbra sem fogadja el,mindennap veszekszik velem.Nem engedi,hogy eljöjön hozzank meg ilyesmi.Mindig valahol mashol kell,hogy talalkozunk,ami nagyon kellemetlen.En nem vagyok még szerelmes,de nagyon szeretnem,ha az lennek es vele lehetnek,de nem tudom,hogy ertesem meg anyuval ezt és,hogy erjem el,hogy elhidje,hogy nem csak kihasznalni akar,hisz mondom mar 4 honapja együtt vagyunk.En am 18 vagyok.2013. máj. 16. 10:42
1/3 anonim válasza:
Ja már négy hónapja?? Akkor szerintem ő a legtisztességesebb ember a világon.
2/3 anonim válasza:
Majd ha már nemcsak 4 hónapja lesztek együtt, hanem 1 éve vagy 2, akkor majd anyud is elfogadja, mert addigra bizonyít a fiú, hogy tényleg nem csak kihasznál téged. Addig meg ez van, fogadd el, jogos a félelme.
3/3 anonim válasza:
Most mit vártál? Hogy körülrajongja a kis morét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!