Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha barátom nem akar nálunk jönni?
Suliban találkozunk hétköznap, viszont hétvégenként nem mindig...a helyzet az, hogy anyum nagyon ritkán enged el hozzá, azt mondja, inkább a fiú jöjjön ide, az a normálisabb.Viszont ha elengednek, akkor egész nap ott ülhetek. Ő többször jöhetne, de azt tartja, hogy egyszer én, egyszer ő jöjjön. És volt nemrég két alkalomkor, de kevés ideig. Biciklivel kb fél óra,picit több...:/
Most nem akar jönni, mert 'én következek' és én mennék is,de anyum nem enged még. Pedig jó lenne vele lenni, a sulin kívül is, de nem érti meg.:/
Mit csináljak? :(
16vagyok.
helyesen: hozzánk jönni. Tanuljunk helyesen magyarul.
elég fura, osztozkodó gondolkodású a barátod, én meggondolnám, hogy kezdjek-e vele. Ha már az elején ilyen, mire számíthatsz??
Milyen barátod van,hogy nem mer elmenni hozzátok ?
Suliba el mer menni? Ott nem fél ?
Köszi a válaszokat.
Tényleg azt mondta, hogy ő már többet volt, így én menjek most hozzájuk.De hát nem mehetek még :( És akkor ő sem jön, nekem elég rosszul esik.Most hétvégén sem találkozunk, mert nem jön, és én nem mehetek. De legalább pár órára...lehet azt gondolja, hogy önző vagyok, pedig nem tehetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!