Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha barátom nem akar nálunk jönni?

Figyelt kérdés

Suliban találkozunk hétköznap, viszont hétvégenként nem mindig...a helyzet az, hogy anyum nagyon ritkán enged el hozzá, azt mondja, inkább a fiú jöjjön ide, az a normálisabb.Viszont ha elengednek, akkor egész nap ott ülhetek. Ő többször jöhetne, de azt tartja, hogy egyszer én, egyszer ő jöjjön. És volt nemrég két alkalomkor, de kevés ideig. Biciklivel kb fél óra,picit több...:/

Most nem akar jönni, mert 'én következek' és én mennék is,de anyum nem enged még. Pedig jó lenne vele lenni, a sulin kívül is, de nem érti meg.:/

Mit csináljak? :(

16vagyok.

2013. máj. 10. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:

helyesen: hozzánk jönni. Tanuljunk helyesen magyarul.

elég fura, osztozkodó gondolkodású a barátod, én meggondolnám, hogy kezdjek-e vele. Ha már az elején ilyen, mire számíthatsz??

2013. máj. 10. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
ismerős, nekünk is eleinte ez volt, mikor 16 voltam. mondd el ezt a fiúnak kedvesen, hogy anyukád még nem bízik a dologban, nagyon szereti őt és szimpatikus neki (ne érezted a sráccal, hogy anyukád nem szereti!!!) csak még félt téged. legyenek sokat együtt, mesélj anyukádnak sokat róla, a családjáról, hogy mennyire kedvelnek téged a szülei stb. anyukám így már átengedett, bár csak pár órára, de az is valami. esetleg anyukádnak is elmondhatnád, hogy bízzon benned, mindent elmondasz majd neki csak szeretnél vele lenni meg minden :) majd írd meg hogy alakul!
2013. máj. 10. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen barátod van,hogy nem mer elmenni hozzátok ?

Suliba el mer menni? Ott nem fél ?

2013. máj. 10. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Elég fura ez, hogy "én következek".
2013. máj. 10. 13:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Tényleg azt mondta, hogy ő már többet volt, így én menjek most hozzájuk.De hát nem mehetek még :( És akkor ő sem jön, nekem elég rosszul esik.Most hétvégén sem találkozunk, mert nem jön, és én nem mehetek. De legalább pár órára...lehet azt gondolja, hogy önző vagyok, pedig nem tehetek róla.

2013. máj. 10. 14:46
 6/9 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy nem mer, csak aztmondja én 'jövök'.Bár kitudja...de mitől félne?
2013. máj. 10. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem így működik hogy én jövök te jössz. ha téged nem engednek el, akkor elég obvious hogy a fiúdnak kell mennie. nevetséges, hogy ezért nem találkoztok. találkozzatok valami semleges helyen akkor, kávézó cukrászda akármi. ha oda se megy el akkor egy idióta
2013. máj. 10. 16:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát sulin kívül nem találkozunk...:(pedig jobb lenne kettesben.
2013. máj. 10. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:
suli után kiülés egy parkba? egy cukrászda? egy pizza? ne csináljátok már, hogy nem lehet :)
2013. máj. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!