Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen érzékeny a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen érzékeny a barátom? Akármi apróságtól sir. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Ha pl szóba jön hogy unatkozunk és mondom neki hogy ilyen unalmas kapcsolata biztos még nem volt akkor elkezd szipogni meg könyörög hogy ne mondjak ilyent meg hajtogatja hogy majd ugyis meg fogom unni. 17/l 20/f

2013. máj. 1. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
OMFG szüksége van egy k.rva nagy pofonra az élettől, ha ilyen gondjai vannak.. Te semmit nem tudsz vele tenni, maximum megértő tudsz lenni vele, neki kéne összeszednie magát. Én a helyedben szakítanék vele :S edzed meg picit..
2013. máj. 1. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez van, amikor a csajok csak a külsőt nézik és összejönnek egy helyes fiúval, aki belül eegy rakás szar.
2013. máj. 1. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert miért lenne attól rakás sz*r valaki hogy érzékeny? Én is ilyen vagyok, meg a párom is... de hogy miért, nem tudom, én sem akarok ilyen lenni, de ez ellen nem lehet tenni. Persze próbáljatok jól szórakozni, egy kapcsolatban annyi mindent lehet csinálni, hogy azt sem értem hogy lehet unatkozni egyáltalán bármikor is. Próbáld nem megbántani, ne mondj rossz, depis dolgokat neki.
2013. máj. 1. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk érdekes, hogy az itt rinyáló fiúkat folyotn azzal támadják a csajok, hogy ilyen fiúval sosem jönnének össze, de itt az élő példa, hogy menynire a külső számít és nem az, hogy a srác egy alfahím vadállat legyen elsősorban.
2013. máj. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!