Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzékeny ennyire a csiklóm? Aki hasonló cipőben jár/t adna tanácsot?
Az a bajom, hogy tényleg nagyon érzékeny a csiklóm, ha a párom nyal, vagy izgatja a csiklómat újjal, nem mindig bírom elviselni, furcsa érzés nagyon. Illetve irritál. De néha viszont tudom élvezni. Nem tudom mi lehet a baj. Szerintetek?
20/L
Nem mindig volt nekem ilyen (azt hiszem), pár hónapja talán... Nagyon zavaró! :(
Igen a párom tényleg van, amikor erősebben is nyal, de van, hogy gyengéden, viszont akkor is zavarónak találom. Még ha én nyúlok hozzá, sokszor akkor is úgy érzem, hogy érzékeny, és inkább nem próbálkozok vele!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nekem volt egyszer-kétszer ez, amikor túlzásba vittem a maszturbálást... Ne érj magadhoz, meg a párod se érjen hozzád 1-2 hétig, utána nekem helyre állt.
Ha utána sem, akkor passz, lehet meg kéne nézetni dokival is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!