Lányok! Mit néztek meg a fiún leg eloszor? és ha jártok valakivel mennyire számít hogy van e pénze?
Szánalmas vagy 2-es, hogy mindenhol csak erről tudsz írni.
Én először a szemét, magasságát nézem meg. Fontos, hogy nálam legalább 10 cm-rel magasabb legyen, mert én alacsony vagyok. Alkatilag én speciel azt szeretem, ha valaki nem csont és bőr, és nem is egy 100% izom. Lehet rajta egy kis felesleg, engem nem zavar, meg egy kis izom, és én meg vagyok elégedve. Öltözködését tekintve adjon magára, de nem kell úgy kinéznie, mint aki most jött le a kifutóról. Külsőre talán ennyi... A belsőt fontosabbnak tartom. A pénz egyelőre engem hidegen hagy, mert még én is tanuló vagyok, ha párt választanék, valószínűleg ő is még az egyetem padjait koptatná.
Először az arcát,haját,aztán az alkatát úgy összességében. Ebben a sorrendben.:D
Elsősorban tudja kimutatni az érzéseit,az számít a legjobban,ha csak a belsőt nézem.És ne pénze legyen hanem esze. ;) Abból már eleve az következik,hogy a későbbiekben is meg tud élni egymaga is,nem anyuciék tartják el. Addig meg,amíg nem végez a sulival,kit érdekel,mennyi pénze van? Semmit nem befolyásol,az se zavar,ha kicsit "szegényebb",mint én.(teszem hozzá,én se vagyok valami kőgazdag,nem arról van szó)
17l
Vicces dolog ez. Mi számít a csajoknak?
14-20 közt: a kinézeted és a "raj dumád"
20-30 közt: a pénzed és az "okosnak hangzó raj dumád"
30-40 közt: neveld az előző házasságából (a pénzessel vagy a szépfiúval) vele maradt kölykeit és tűnj "okosnak" ha megjelentek valahol
40-50 közt: legyél 100% toleráns vele szemben (ő nem lesz az szokj hozzá a sodrófa "cirógatásához" ha éppen rossz kedve van... És mindemellé olvass sokat vagy legalábbis tégy úgy.
50-60 közt: Visszatér a jó öreg PÉNZ legyél szabad és legyen egy jó gazdag haldokló szülőd. Emellé tudj fejből 5 Shakespeare, 10 Moliere, 5 Coelho és jópár "paraszti" bölcsességet.
60-70 közt: Tudj katéter nélkül is hugyozni, legyen műfogsorod, ne foss be mindentől és emellé legyen jókora nyugdíjad. Minimum magánkönyvtár.
70-80 között: MILLIÓK A BANKBAN, impotencia (hogy ne kelljen veled lefeküdnie), néha el tudj makogni valami 50 éves anekdotát a szocializmusról.
Farokméret elvárások...
14-20: Minimum 20
20-30: minimum 18
30-40: Az eddigi legnagyobb amit látott élőben + 1 centi
40-50: 10-nél több, de működjön hetente legalább 3-szor
50-60: Nagyritkán álljon
60-100: Legyen impotens, hogy ne kelljen hozzáérni úgyis lesz 4-5 nagybránerű feka szeretője. (a csajnak)
Latom sokan irtak h a lanyoknak csak a kinezet es a penz szamit, foleg 22% valaszolo(most mar nevezzuk csak igy :) )
Szerinem ok egyszeruen nem sikeresek a lanyok koreben(gyanitom nem csak a kulso miatt) es ezert eleg keseruen alitanak fel olyan tenyeket amelyek nagy reszt alaptalanok(ez az en velemenyem).
Es ha mar itt tartunk rengeteg fiu van akinek csak a kinezet es a penz szamit, megis az hogy sok fiu ilyen(ami eleg szomoru) nem jelenti azt h ez minden fiura/ferfira jellemzo, igenis vannak rendesek.
A kerdesre valaszolva en eloszor az arcat, alkatat, magassagat nezem meg, termeszetesen az is szamit h igenyes legyen. Igenyesnek nem azt tartom, hogyha mindig a legmarkasabb ruhakban van, hanem egyszeruen csak azt h figyel a kulsejere(sokan a hajmosast is neha elhanyagoljak). De ez csak a kulso, rengeteg olyan fiu van aki kulsore rogton megtetszik, am a szemelyisege lerombolja a rola alkotott kepet, nem birom a"nagy meno" vagyok dumasokat. A penz nekem nem fontos, meg csak tanulo vagyok, de ez az elkepzelesem szerintem a jovoben sem fog megvaltozni. Ha ertelmes, okos akkor nagy baj nem lehet, az sem zavarna ha joval tobbet keresnek mint o. Persze nagyon udvarias es "lovagias" amikor felajanlja hogy kifizeti a szamlat, de szerintem ostibasag lenne h mindig fizesse ki, hiszen ez nagy koltseg. Ha valakinek megis inkabb a kulso es a penz szamit a belso helyett akkor meg sem erdemli az illetot, es ez igaz a lanyokra eppen ugy mint a fiukra
Persze ez csak egy velemeny, hiszen ehhez mindenki mashogy all, de azert remelem tudtam segiteni:)
"Szerinem ok egyszeruen nem sikeresek a lanyok koreben(gyanitom nem csak a kulso miatt)"
Ja mert még csórók is vagyunk, és még csak raj dumáink sincsenek ami manapság "elvárás"...
Rengeteg példát ismerek ezekre. Megy a duma, hogy "belső értékek" meg "kisugárzás" meg mit tudom én - utána pár hétre rá tuti együtt lesz egy agyatlan, nagyképű gyurmával vagy egy affektálós "páwával". És ez azokra is vonatkozik akik ezt tagadják - sőt rájuk még inkább... Ezeknél van a legtöbb kirívó eset. Persze belemagyaráznak valami indokot, hogy miért ezekkel jönnek össze, de ez mind csak mese.
A valóág az, hogy jó kinézet, elégséges pénz és nagy farok nélkül max. barátság lesz. Van jó kisugárzású haverom akit mindenki kedvel. Mégsem fog összejönni soha senkivel, mert alacsony és göndör hajú + csóró.
Másik haverom meg elképesztően "fejlett egóval" rendelkezik mégis esélytelen. Pedig szépnek tartja magát.
Ezzel szemben a buta, "gyurma", agresszív és igénytelen vagy a gazdag, b*zisan öltöző imerőseimnek sosem volt ezzel baja - nem is lesz.
Mert ez az igazság sajnos bármilyen szomorú is. Néha pár napra elhitetik velem az ellenkezőjét a csajok, de mindig ugyanaz az "eredmény". Bunkó cávóik vannak az ilyn haverjaim meg én maradunk a "haverok".
De b*zis páwa vagy agresszív gyurma akkor sem leszek.
Szoval szerinted mindenki ezt mondja, aztan mind az ellenkezoje tortenik? XD arra nem gondoltal, h lehet h az a "hulye, bunko, pava" talan nem is annyira hulye es bunko? Az meg h pava-kent oltozik nem egyenlo azzal h s***fej is., hamar itt tartunk mindenkinek mas szamit pava oltozkodesnek. Es pont ezt mondom, lehet h van aki tenyleg ilyen mint amit mondtal, de az nem jelenti azt h mindenki ilyen. Mert ha ebben igazad lenne, akkor en is mondhatnam h a pasiknak csak a nagy csocs szamit, ami nehany esetben igaz is, de nemlehet altalanositani.
Es igen a kinezet is szamit, hiszen legeloszor csak ez alapjan tudsz megitelni valakit, de kesobb ez elveszti a jelentoseget, ahogy megismered az iletot.
Elozo elotti voltam :)
" Ha neten beszélünk valakivel, van időnk átgondolni, hogy mit írjunk le, ki is tudjuk törölni, mielőtt elküldenénk."
Én csak így tudok normálisan kapcsolatokat fentartani... Valahogy élőben senki nem bír, csak így neten... Szerintem egyértelműen azért mert olyan randának születtem (szörnyszülött) hogy senki nem bírja elviselni a látványom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!