Mennyi az a minimális és maximális idő ami után találkoztok valakivel, akit neten ismertek meg?
Mennyi időnek kell eltelnie, hogy megbízzatok a másikban, vagy megismerjétek ahhoz, hogy találkozzatok?
Mennyi az az idő, ami már nektek túl sok, és esetleg elkönyvelitek, hogy ebből már nem lesz semmi?
Tudom, hogy ez egyénenként változik, ezért is kérdezem. Továbbá, az ilyen találkozás nektek már randi, vagy "csak" ismerkedés és semmire se kötelez?
Olyanoktól kérdezem nyilván, akiknek van tapasztalatuk, hogy hány ilyen találkozáson/randin voltatok eddig, és hogy sültek el?
Remélem a sok kérdés ellenére azért válaszol valaki :) Kort és nemet is írjatok, ha nem titok.
Minimum 20 év, maximum 42.
72/m
(m=mama)
Hát az attól függ, hogy mennyi a távolság, mennyit beszéltetek, mennyire nyíltan beszéltetek dolgokról.
Szerintem minimum 3-4 hét, max. 4-5 hó., fél év esetleg, ha napi szinten vagy elég gyakran beszéltek. 20/L
Naponta utazom több száz emberrel együtt.
Ezek mellett egy találkozó igazán semmiség. Ha nem szimpatikus a másik fél, akkor meg mintha lekéstem volna a buszt - 10 perc "elvesztegetett" idő.
Ha igen, akkor meg e örö e bódottá.
Randinak a második találkozást hívnám, addigra már megvan a kölcsönös szimpátia.
Saját tapasztalat, hogy az emberek (érthetően) bizalmatlanok. Sok esetben inkább megszakad a beszélgetés.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!