Nagyon gáz ha nem tudok valakivel miről beszélni? Szeretnék, de valahogy mégsem megy.
Van egy fiú ismerősöm, akit egy közös ismerősön keresztül ismertem meg tavaly, mikor suliba mentem. Egy egyetemre járunk, ugyanazon az állomáson is szállunk fel, viszont valamiért nem tudtam vele még hosszabb beszélgetésbe belemenni. Míg vártunk a vonatra (kb. 5-10 perc) addig beszélgettünk, aztán elfogyott a téma és a vonaton csak ültünk, viszont én kényelmetlenül érzem magam csendben. Már próbáltam azt is megcsinálni, hogy csak elmegyek mellette, hogy ne kelljen "kínos csendben" ülni 1 órán át a vonaton, de utánam jött.
Ma pl. reggel találkoztunk az állomáson, próbáltam vele beszélgetni, kérdezgettem, hogy milyen órái vannak stb. de nem tudta az órái nevét, se a tanárok nevét, elmesélt egy rövid történetet az egyik óráról. Majd én is elkezdtem neki mesélni, hogy mi volt órán, de közbevágott elkezdett valamit mondani és jött a vonat, abbamaradt a beszélgetés. A vonaton csak ültünk, nem beszélgettünk.
Mikor vége lett az órámnak véletlen találkoztunk a kijáratnál, próbáltam elkerülni a kínos csendet, ezért azt mondtam neki, hogy mivel még van 1 óra a vonatig, elmegyek vásárolgatni, de mindenképp velem akart jönni. Az állomáson a telefonokról beszélgettünk kb. 10 percet, de aztán valahogy átváltott a laptopokra és a számítógépekre, viszont ahhoz nem igazán tudtam mit hozzáfűzni.
Szívesen beszélgetnék vele, de egyszerűen nem tudom miről, azt vettem észre, hogy nincs túl sok közös témánk. Ma találkoztunk egy ismerősével az egyetemen, neki simán mesélte a dolgait, kérdeznie se kellett. Amúgy nem vagyok egy nagy beszédes, szívesebben vagyok olyannal akik szeretnek beszélgetni, lehet, hogy ezzel ő is így van. Szerintetek mit tehetnék, milyen téma lenne megfelelő, amiről hosszabban tudunk beszélni? Vagy valahogy mondjam meg neki, hogy mivel nincs miről beszélnünk inkább hagyjon és csak menjünk el egymás mellett egy "sziával"?
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos már tavaly is 4-szer, 5-ször egy vonaton mentünk és akkor is így jártunk. Már megkérdeztem, hogy mért ezt a szakot választotta, úgyhogy ezen túl vagyunk, de az is csak egy téma volt. Másokkal simán átkanyarodok egyik témáról a másikra, egyikből következik a másik, de vele valahogy ez nem megy.
Egyébként nem tűnik egy félős srácnak, cigizik és ilyen bulizós ismerősei vannak, bár mióta ismerem nem tudok róla, hogy lenne barátnője, előtte nem tudom milyen rég volt szóval lehet, hogy a lányokkal szemben félős.
Kérdezgette, hogy holnap mikor megyek órára és kiderült, hogy reggel ugyanazzal a vonattal megyünk, de már előre félek, hogy mi lesz.. :S
Szeretnék vele beszélgetni, de így, hogy nagyon nincs miről eléggé nyomasztó, emiatt inkább nem vágynék a társaságára... de hogyan tudnám ezt megmondani úgy, hogy ne tűnjek bunkónak?
Amúgy azt se értem, hogy ő ezt hogy nem veszi észre vagy hogy nem zavarja, hogy olyan társaságában van, akivel nem tud beszélgetni. Esetleg úgy van vele, hogy mégis jobb valakivel, mint egyedül? Bár ma mikor összefutottunk a bejáratban akkor pár haverjával volt, mégis velem jött....szóval eléggé érthetetlen ez számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!