Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel meg tudnám beszélni a problémám?
Megismerkedtem egy férfivel, nekem azt mondta hogy elvált de feleségével él még, viszont 1-2 hét és beköltözik az új lakásába.
Ma beszéltünk délután telefonon,de lemerült és megszakadt a hívás.Hívtam volna amikor egyszer csak kinyomta és azóta nem reagál.
Ha kinyomja általában vissza hív 3-4 percen belül, viszont ennek már több mint fél órája és hiába várom nem hív, én pedig nem akarok ráakaszkodni zaklatni a hívásommal.
várj és ne hívd
ha fontos vagy neki, akkor jelentkezni fog, amikor tud
de légy résen, valószínűleg igazad van
szerintem nem érdemes idegen számmal próbálkoznod, én hagynám és mondom, ha akar, jelentkezik majd
ha nem jelentkezik, akkor annak is megvan az oka, el kel könyvelni a veszteséglistára és tovább kell lépni
ennyire ne ragaszkodj egy olyan emberhez, akit nem is ismersz
ne hívogasd!
Próbálhatod, de nincs értelme. A lényeg, hogy téged felhív-e, ebből többet megtudhatsz.
Amúgy kérheted, hogy mutassa meg a válási papírokat.
Mi van akkor ha elváltak de még is együtt vannak, ilyen is történt már a való életben.
Ezt nem gondoltam volna, eddig is úgy ahogy elhittem de ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!