Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon elcsépelt kérdés, de légyszíves normálisan válaszoljatok, nem poén kérdés.Van egy lány, akivel egy gimibe járunk. Nem ismerjük egy mást csak látásból. Először inkább fb-n írnék rá, mert sajnos nincs közös ismerős, aki bemutatna. Tegyük fel, hogy bejelölöm, látja a képemet arról talán felismer és látja, hogy egy suliba járunk és visszaigazol. Ezután ti mit írnátok?
A szia, milyen napod volt? az kicsit érdekes lenne egy ismeretlen (csak látásból ismert) embertől.
17 évesek vagyunk (és egy értelmes lányról van szó, nem egy 'kacsaszájúról')
2013. szept. 21. 19:47
11/15 anonim válasza:
"Szia :) láttalak ma a suliban és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem indítottad be a fantáziám :D az az igazság, hogy nem tudtam levenni rólad a szemem... lenne kedved beszélgetni? :))
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
10-27 21:31 ez tényleg jó duma, nálam garantált siker lenne :)
15/15 A kérdező kommentje:
Jónak tűnik, csak a lány elég szolíd, visszahúzódó és nem tudom mit szólna rá.
2013. dec. 22. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!