Mit írjak neki? Nem merek facebookon ráírni.
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki idõsebb nálam. Látásból ismerem. Nagyon tetszik. Bejelöltem facebookon de nem merek rá írni...pontosan azért mert ha csak ennyibõl állna a beszélgetés hogy:
-szia
-szia
Annak nincs értelme. Szóval mit írhatnék neki?
2013. szept. 20. 17:17
1/9 anonim válasza:
Igazad van, inkább semmit.
A személyes találkozásra, beszélgetésre meg még csak ne is gondolj.
3/9 anonim válasza:
Kérj tőle segítséget valamiben amiben nem kell neked segítség.
4/9 anonim válasza:
Írd azt hogy "Szia, bocsi hogy bejelöltelek, remélem tudod ki vagyok... :)" és akkor visszaír hogy igen vag ynem, na és akkor onnantól kezdve lehet vele chatelni.
23/L
5/9 anonim válasza:
Írj neki egy sziát!!! Én a helyében biztos visszaírnék és nyugi biztos több lesz a beszélgetés, mint kettő szia. ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszi ez jó ötlet. megpróbálom :)
2013. szept. 20. 17:25
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti*
2013. szept. 20. 17:26
8/9 anonim válasza:
Szívesen :)
Majd írd meg hogy visszaírt-e és hogy mit, vagy valami :)
23/L
9/9 anonim válasza:
hogy mit akarsz neki írni? Hát ezt:
"Nagyon tetszik."
Valahogy tudasd vele! :) És kérdezz tőle olyanokat, amiket tudni szeretnél róla! Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!