Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon milyen ürüggyel lehet ráírni egy lányra ismerkedés céljából? (tapasztalat hiány)
Soha nem ismerkedtem még facebookon, ki akarom próbálni. Tehát adott egy 16 év körüli lány, max látásból ismerem. Hogyan szokás ilyenkor ráírni tök ismeretlenül? :D Gondolom a "szia, van kedved ismerkedni?" szöveg elég gáz.
16f
nem gáz, csak kicsit furcsa.
nyugodtan irj rá h szia én vagyok az izé és szeretnék megismerkedni veled...
Ez elég hülyén fog hangzani, de igaz!
Én úgy kerültem beszélgető viszonyba egszer egy lánnyal face-n, hogy ugyanabban a csoportban voltunk tagok, és az egyik posztnál felfigyeltünk egymás kommentjére. Elkezdtünk chat-en beszélgetni a témával kapcsolatban. Eredetileg csak egy beszélgetés lett volna, de.... ez már egy másik történet! :D 20/f
Szerintem egy szimpla beszélgetés, szokásos kérdésekkel, aztán tali. Hogy van, miket szeret csinálni, hova jár el és már el is tudod hívni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!