Most hogy írjak rá, vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
szóval múlt szombaton diszkóban táncoltam egy csajjal, smároltunk is párszor, de ezen kívül más nem történt. nem tudtam a nevét sem, de egyik haverom ismerte tőle megkérdeztem. ezután facebookon nem találtam mert máshogy volt kiírva, de most végre meg van. nem jelöltem még be, ma akarom. szerintetek nem veszi bunkóságnak, hogy csak egy hét múlva kerestem meg? hogy kezdjek hozzá, hogy írjak rá? csak azért mert általában az ilyen csajokat nem keresem meg, de ő tetszik.2013. szept. 6. 13:31
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan írj neki. Írd meg, hogy nagyon kerested, de csak most találtál rá. És a többi, és a többi.
2/2 niki123 válasza:
irj rá hogy szia xy vagyok és csak most találtalak meg face-n... A többi jön magától persze ha nem bunkó a lány... De én azért megkérdezném tőle hogy felismer-e mert lehet hogy bevolt rúgva és vkinél ez olyan hogy utána nem emlékszik semmire... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!