Írjak neki üzenetet?
Figyelt kérdés
Belezúgtam egy srácba, elhívott randizni, aztán lemondta. Csak fb-ről ismerjük egymást, de már vagy 3 éve. Viszont mióta lemondta nem ír. Kb már 1 hete. :( Most akkor így akar lekoptatni? Miért nem mondta akkor, hogy mégse akar tőlem semmit? Vagy csak túl sok dolga van? Nincs is fent mióta nem beszélünk.. mit csináljak? Küldjek neki egy üzenetet? De mit írjak? Nem akarom, hogy tudja, hogy mióta nem beszélünk folyton rajta agyalok.. Mi legyen? :|2013. aug. 27. 22:42
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg h: Akkor áttesszük a randit máskorra, vagy nem is lesz? :)
3/6 anonim válasza:
irigylem a problémáid
de hogy lehetsz szerelmes ha nem is találkoztál vele?
amúgy szerintem ne írj ne alázd meg magad
4/6 anonim válasza:
Szia.Szerintem várj még kb 1 hetet,tudom nehéz lesz,de csak az első hét volt a beszélgetéseitek nélkül nagyon nehéz,a következő nem lesz ilyen szörnyű.Várd meg,hátha jelentkezik,türelem rózsát terem...jelen esetben pasit :D
Ha mégsem jelentkezne akkor pedig csak dobj egy laza kis üzit MAJD neki,h mi az h így eltünt,meg h mizujs vele stb...
5/6 anonim válasza:
Továbblépnék a helyedben. Ha érdekled, keresni fog.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes, csak nagyon-nagyon-nagyon tetszik nekem. :D
Hát jó, várok még, de olyan nehéz. :(((
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. aug. 27. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!