Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálom ezt? L

Miért csinálom ezt? L

Figyelt kérdés

Itt vagyok lányként, és még sosem volt barátom. Bevallom, rendelkezek némi önbizalom hiánnyal. Szóval, a lényeg a következő:

Bekerülök egy adott közösségbe x időre. Megtetszik onnan egy srác, viszont senkinek sem merem elmondani. Nem flörtölök vele, közömbösséget éreztetek vele. Ránézek, de elkapom a fejem. Úgy teszek, mintha tök nem érdekelne. Viszont látom rajta, hogy ő is néz, látom az arcán, hogy bejövök neki. Kicsit tartózkodó velem szemben, mert látom rajta, hogy fél tőlem, hozzám se mer szólni. Sokszor elkapjuk egymás tekintetét, ami fura. Valahogy mindig azt akarom, hogy az adott fiú azt higgye, hogy engem ő tök nem érdekel, mint a pasi, miközben nagyon is, iszonyúan tetszik. Kicsit úgy teszek, mintha "lenézném" őt, vagy nem tudom... nem értem miért. Aki iránt nem érzek semmit, nem vonzódok hozzá, mint pasi, azzal nem csinálom ezt.

Tudom, hülye vagyok, de ez valahogy ösztönből jön. Nem merem elárulni magam, kezdeményezni nála, félek, hogy rájön, vagy megtudja... ez része a gátlásosságomnak. Áh, segítsen valaki!

2013. szept. 18. 19:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10: és elárulnád, mi az a nagy "titok" amin ezen javítani tudtál? :/
2013. szept. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!