Miért csinálom ezt? L
Itt vagyok lányként, és még sosem volt barátom. Bevallom, rendelkezek némi önbizalom hiánnyal. Szóval, a lényeg a következő:
Bekerülök egy adott közösségbe x időre. Megtetszik onnan egy srác, viszont senkinek sem merem elmondani. Nem flörtölök vele, közömbösséget éreztetek vele. Ránézek, de elkapom a fejem. Úgy teszek, mintha tök nem érdekelne. Viszont látom rajta, hogy ő is néz, látom az arcán, hogy bejövök neki. Kicsit tartózkodó velem szemben, mert látom rajta, hogy fél tőlem, hozzám se mer szólni. Sokszor elkapjuk egymás tekintetét, ami fura. Valahogy mindig azt akarom, hogy az adott fiú azt higgye, hogy engem ő tök nem érdekel, mint a pasi, miközben nagyon is, iszonyúan tetszik. Kicsit úgy teszek, mintha "lenézném" őt, vagy nem tudom... nem értem miért. Aki iránt nem érzek semmit, nem vonzódok hozzá, mint pasi, azzal nem csinálom ezt.
Tudom, hülye vagyok, de ez valahogy ösztönből jön. Nem merem elárulni magam, kezdeményezni nála, félek, hogy rájön, vagy megtudja... ez része a gátlásosságomnak. Áh, segítsen valaki!
Há dikk má csaje.
Pontosan ezek miatt nincs pasid.
Mos írhatnám hogy merj kezdeményezni,mondd meg neki stb. de úgy is leírják még utánam százan.
Köszönöm a hasznos tanácsokat!!
Igen, valóban nagyon félénk lány vagyok. Ráadásul eléggé félek a fiúktól, de csak azok olyanoktól, akik tetszenek. Lehet gyerekes a viselkedésem, de egyszerűen nem tudok mit tenni ellene... próbálom rajta változtatni, minden erőmmel. Amúgy meg 19 éves vagyok.
Kérdező én ugyanilyen voltam eddig!! :)
Egy az egyben.:)
Most, hogy már volt egy barátom kicsit javult a helyzet, de még mindig nem vagyok valami nagy flörtölös típus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!