Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire látszik h gyúrok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire látszik h gyúrok? Tudom h van még hova fejlődni de még csak egy éve csinálom :D 16/F

Figyelt kérdés
link alul
2013. szept. 17. 14:15
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
 2/16 anonim ***** válasza:
semennyire
 3/16 anonim ***** válasza:
mire gyúrsz? mióta? én egy hónapja de rajtam látszik is 16/f
2013. szept. 17. 14:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Így nemmodtam volna meg a kép alapján.

Egyél kicsit többet mert a semmitől nem nő izom.

2013. szept. 17. 14:18
 5/16 Zakathol ***** válasza:
Mivel nincs "előtte" kép, így a kérdésed megválaszolhatatlan.
2013. szept. 17. 14:21
 6/16 anonim ***** válasza:
En sose gyurtam de ennel izmosabb vagyok
2013. szept. 17. 14:22
 7/16 anonim ***** válasza:
szerintem egyèl is.... sok fehèrjèt...
2013. szept. 17. 14:26
 8/16 anonim ***** válasza:
szénhidrátban és fehérjében gazdag ételeket egyél vagy tömegnövelő ital én ezt ajánlom mert olyan vagy mint egy 10 éves de hány éves is vagy?
2013. szept. 17. 14:26
 9/16 Frigg ***** válasza:

Hát, a hasadon talán látszik, de mivel tényleg nem tudjuk milyen volt az "előtte" állapot... Viszont van egy ismerősöm, aki kb. olyan kaliber volt ennyi idősen, mint te. Elkezdett gyúrni, de valami őrült módon, rengeteg csirkemell, rizs, stb. (szerintem volt ott pár kiegészítő is, mert nem természetes, ahogy kinéz). Annyira túlzásba vitte, hogy mára már úgy néz ki, mint egy felfújt radioaktív felhő. Szétrepedt a bőre mindenhol, a feje nevetségesen kicsi a vállaihoz képest, hatalmas. Nagyon-nagyon csúnya lett. Lehet gyúrni, csak arra figyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára.

23/N

2013. szept. 17. 14:33
 10/16 anonim ***** válasza:

b@kker, te valamit k**va sz@rul csinálsz, ha 1 év után ennyi az eredmény.

Nem nehéz a vézna testednek tartani a fejed?

2013. szept. 17. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!