Akárhol vagyok, mindig kelletem magam a fiúknak. Flörtölgetek velük, én akarok mindig a középpontban lenni. Annyira zavaró már, de ha ott van egy fiú azonnal kezdem, és mindig csak olyankor jut eszembe milyen szánalmas vagyok, ha már egyedül vagyok. Ha meg netán buliban jön rám ez sokkal rosszabb, ha van bennem alkohol.. Kitolom a cicim, fenekem kinyomom.. rázom magam, hogy mindenki engem nézzen, aztán sok egyéjszakás kalandba is belekeveredek ez miatt. Hogy változtassak ezen?
Sajnálom, de ezen nem tudsz változtatni, ku rvának születtél...
2013. aug. 13. 00:44
2/11 anonim válasza:
Nőj fel! :)
3/11 anonim válasza:
engedd meg hogy hogy én a te kitolt melleid közé betoljam az én fejemet;)
4/11 anonim válasza:
#1. kommentelőnek van igaza!
2013. aug. 13. 00:46
5/11 anonim válasza:
Egy képet küldhetnél magadról.
2013. aug. 13. 00:47
6/11 Didiiayer válasza:
Azt hiszem az már haladás, hogy beismered. Lehetne nagyobb akaraterőd ha tényleg nem szeretnél már így viselkedni.
2013. aug. 13. 00:54
7/11 anonim válasza:
Jó felismerés! :)
Innen már el lehet indulni... valami rib.ancvér nagyon húzhat... hát én azt mondom, hogy a vágyakat nem szabad elfojtani, mert az elég egyenes őt a depresszióhoz és hasonlókhoz... de valamit kéne kezdened magaddal! Ha észreveszed, hogy ilyet csinálsz vagy csinálnál, akkor menj el onnan!! Figyelj magadra jobban, ha nem is teljesen, de valahogy muszáj lenne kordában tartanod a dolgokat! Buliban, piásan azt csinálsz, amit akarsz, ott éld ki a ribis vágyaid, még gáznak se fognak tartani! :) De azért mindenhol ne flörtölgess meg ilyesmi... ez sok(k)!!
Sajnos ilyenben nem vagyok jó... nekem olyan vágyaim vannak, amiket inkébb jobb lenne kiengedni :D csak nem merem :S remélem azért meg tudod oldani a bajod és tudsz boldog lenni! :)
2013. aug. 13. 01:20
8/11 anonim válasza:
*egyenes út
2013. aug. 13. 01:21
9/11 anonim válasza:
Aki riba.nc az riba.nc is marad, sajnálom de az igazság fáj. Nézd a jó oldalát, még sok f.asz lesz benned
2013. aug. 13. 19:21
10/11 A kérdező kommentje:
Nem.. nem vagyok r..banc. Nem direkt csinálom, ez csak úgy jön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!