Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálom mindig ezt?

Miért csinálom mindig ezt?

Figyelt kérdés
Akárhol vagyok, mindig kelletem magam a fiúknak. Flörtölgetek velük, én akarok mindig a középpontban lenni. Annyira zavaró már, de ha ott van egy fiú azonnal kezdem, és mindig csak olyankor jut eszembe milyen szánalmas vagyok, ha már egyedül vagyok. Ha meg netán buliban jön rám ez sokkal rosszabb, ha van bennem alkohol.. Kitolom a cicim, fenekem kinyomom.. rázom magam, hogy mindenki engem nézzen, aztán sok egyéjszakás kalandba is belekeveredek ez miatt. Hogy változtassak ezen?
2013. aug. 13. 00:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen tudjuk, hogy csak úgy jön... ribi vagy! De van ezzel valakinek valami baja?? Nem hinném... főleg, hogy te meg akarsz változni! :)
2013. aug. 14. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!