Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tágulhat a hüvely csak attól, hogy hosszabb távon kicsit méretesebb emberrel csinálom?
Tudom, én is jókat szoktam nevetni a hülye kérdéseken, de a bioszhoz tényleg nem értek :D
Szóval néha összefekszem valakivel, akinek elég nagy van és egyszer nagyon sajnáltatta magát, hogy a legtöbb nőben, akivel összefekszik, csak harangozni tud... namost engem az érdekelne, hogy ha még nem szültem, akkor is lehetséges, hogy kitágul?
Előre is köszi ;)
Istenem, milyen buta emberek vannak itt... valahogy számítottam rá, hogy a többség igennel fog válaszolni.
A hüvely SOHA nem tágul, bármekkora, bármennyi farok jár benned, mivel a hüvely rugalmas.
Csak de kizárólag maximum szülésnél tágulhat, de az is kisebb mértékben, a legnagyobb esély a tág hüvelyre a genetika.
8: még hogy ne okoskodjak? :D keresztanyám a szülészeten dolgozik, ismerősöm nőgyógyász.
esetleg, kitudnád javítani az általad hitt hamis állításomat? várom válaszod, okoska ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!