Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi miért van hogy csinálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi miért van hogy csinálom?

Figyelt kérdés

16F vagyok és tudom változtatni kibe legyek szerelmes tehát hogy most ebbe vagyok fél óra múlva abba....

Ez valami betegség? Vagy hogy csinálom? Nektek is van ilyen?

2013. júl. 16. 01:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az nem szerelem..az csak a farkad gondolkodása barátom..látom te se voltál még szerelmes
2013. júl. 16. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:
1. Válaszát adom
2013. júl. 16. 01:19
 3/5 anonim ***** válasza:
a szerelem az nem ilyen ..ez csupán vonzalom ..majd ha megtapasztalod megfogod érteni! :)
2013. júl. 16. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nem a szíved diktál:D
2013. júl. 16. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:

ez nem szerelem..ez vonzalom..

azt a lányt szereted aki nélkül nem tudnál élni..és el birod képzelni gyermekeid anyjának ;)

14/L

2013. júl. 16. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!