Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom miért nem szereti ha ölelgetem és puszilgatom? Nem viszem túlzásba és nem útcán csinálom.
Figyelt kérdés
Pl tesz vesz a szobába és néha elkapom,el kezdem ölelgetni és puszilgatni,de sokszor nem engedi.Miért zavarja ha nem viszem túlzásba.2013. jún. 11. 11:26
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne vedd sértésnek, szerintem semmi különösebb oka nincs. Az én párom is ilyen, és néha ha pl sietek, vagy főzök, vagy bármi és elkap, néha kicsit zavar, de csak amiatt, mert épp csinálok valamit, és megakadályoz. :D De persze nem lököm el vagy bármi, de van, hogy megölelem és mondom neki, hogy most egy percre hagyjon befejezni a dolgot, amit csinálok. Szóval nagyon szeretem, hogy ilyen, de amikor lefog, az annyira nem jó. :D
20/L
4/4 anonim válasza:
Bocsi a szóismétlésekért, nem tudom miért írtam ilyen furcsán. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!