Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paraszt vagyok, hogy ezt csinálom?
Sajnos csak átlagos külsőm van, így nem vagyok nyerő a lányoknál. De erről láttam több kérdés is íródott, úgyhogy most nem erről szeretnék vitát nyitni.
Szóval társkeresőn se értem el semmi eredményt. Aztán egyszer csak a tököm teli lett az egészből, szedtem egy jóképű srácról képet a neten. (több képet is ugyanarról a srácról, és olyan képeket, amikről hihető hogy egy magánszemély készítette, és nem felhasználási céllal készül)
És regisztráltam.
Tulajdonképpen 10ből 9 lány válaszol. Sok smileyt benyomnak, jókat tudunk beszélgetni stb. Volt amelyikkel telefonon is beszéltem.
Amikor már nem lehet tovább odázni a találkozót egyszerűen eltűnök a térképről.
Jól esik a lelkemnek, hogy végre érdeklődnek "felém" a lányok. Tudom, hogy nem én vagyok a képem, és ez nem nekem szól, de maga a levelezés olyan nekem mint egy sikerélmény.
Előtte mindig azt tanácsolták, hogy tuti a belsőmmel van a probléma, hiszen a lányok nem a külső alapján válogatnak.
Most már mosolyogva nyugtázom, hogy a belsőmmel nincs semmi probléma. Ugyanúgy önmagamat adom. És tetszik, hogy érdeklődnek felőlem.
Igazi sikerélmény ugyan nem lehet belőle, de már az is jó a lelkemnek, hogy legalább ennyit kapok...
egyik barátomnak elmondtam a sztorit és leparasztozott. pedig ismeri a helyzetemet.
Tényleg paraszt vagy, bár mélyen elítélni nem tudlak.
Tudnál úgy beszélgetni lányokkal, hogy nem kell hozzá semmi átverés, és akkor még azt is tudnád, hogy nem az ál-jópasiságod miatt foglalkoznak veled, hanem tényleg a személyiséged miatt.
scholes: hazugnak tartana. méghozzá jogosan!
azt nem is várom el tőle, hogy utána elfogadjon olyannak, amilyen vagyok.
Nem csak társkereső létezik.
Vannak a neten olyan oldalak, ahol tudsz beszélgetni kép nélkül is. Chat, forum, vagy például ami az orrod előtt van.
Sajnos ez így nem megy. Chaten esetleg, de az túl időigényes. Fórumra meg 30 feletti korosztály szokott írogatni.
A gyakorikerdeseken sajnos nem lehet beszélgetni.
Utcsó: A gyk nem alkalmas ilyesmire. A legtöbb ember elég random troll akik bármikor eltűnhetnek, ha "ojannyuk" van.
Szerintem jogos. Azok a koszos r*bancok akik azonnal ugranak egy átlátszó kamuregre azok ezt is érdemlik!
Háháháh király vagy dezsvírem.
Félreértettél: én ezt nem azért csinálom hogy átverjem őket. Hanem azért hogy örömet okozzak magamnak.
Tény hogy nem sajnálom őket, hiszen teljesen felvállalható külsőm van, csak túl válogatósak. De ez más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!