Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy történjen...

Mit tegyek, hogy történjen valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tavaly tetszett és meg voltam győződve róla, hogy a nyáron elfelejt, de nem így történt és mióta elkezdődött a suli mindennnap találkozunk és köszön, meg mosolyog, van hogy találkozik a tekintetünk és egy másodpercre úgy marad :))

Szeretnék vele beszélgetni vagy valami ilyesmi de nem vagyok igazán és nádszál karcsú és az önbizalmam sincs maximumon... Légyszi mondjatok ötleteket, ha lehet csak értelmeseket, köszi :)))

15L

2013. szept. 18. 19:28
 1/7 anonim válasza:
53%
Facebook minek van? írj rá
2013. szept. 18. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Facebook.. :D Jelöld be, írj rá, utána simán megy.
2013. szept. 18. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Facebook mentes megoldás kéne úgyanis én nem vagyok fenn facebookon és nem is tervezem.. köszi :)))
2013. szept. 18. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
de meg sose beszelgettetek ? :) akkor hogy vagytok koszono viszonyba? :D am en is ilyen gondokkal kuszokodok sot o nem koszon nekem csak egyszer nezett a szemembe :(
2013. szept. 18. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Szurkolok, de tavaly beszélgettünk párszor, de idén még egyszer se és nagyon jó lenne :///
2013. szept. 19. 06:30
 6/7 csakbeszelgessunk. válasza:
100%
Járj egy picit utána hogy mit szeret csinálni, jár-e esetleg valamilyen délutáni foglalkozásra. Ha igen, ott több esélyed van közelebb kerülni hozzá, beszélgetni vele,de akár egy közös barát rengeteget tud segíteni. :)
2013. szept. 19. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Hú, hát nemtom, meg hát bemutatni,deee...

Na, szóval, kérd meg egyik barátnődet, hogy menjen oda hozzá veled, mutasson be neki téged, utána akár le is léphet a bnőd. Bár nem tudom:) Am, akkor a fiú társai úgyis lelépnek, szal...:) v nemtom, hát elhívhatod am akkor már valahova te is őt...:)

2013. szept. 20. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!