Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az a belső/külső tulajdonsá...

Mi az a belső/külső tulajdonság, ami miatt esélytelenné válik nálad valaki azonnal?

Figyelt kérdés

Van aki a tetovált szemöldökre akad ki, van aki egy gesztusra, vagy udvariatlannak tartott megjegyzésre.

Nálad mi veri ki a biztosítékot, ha először találkozol valakivel, kifejezetten ismerkedési célzattal?

Van jóvátehetetlen "baki"?

2013. szept. 18. 10:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

belső: ha pár mondat alapján már érzem, hogy nem vagyunk egy szinten( utálom, ha valaki nem tudja kifejezni magát,butuska stb), nagyon sznoboskodik,holott semmi köze a sznobsághoz,többnek mutatja magát,mint ami...lenéző,tájékozatlan stb

külső: ha igénytelen,ápolatlan!ezzel mindent elárultam(idetartozik a ronda,koszos cipő,a szakadt cuccok,az ápolatlan fogak,ápolatlan és ronda haj,körmök)

Ami eddig kiverte: rossz lehellet, kopott paraszttetkó(alias nonfiguratív,ami még el is van rontva), csúnya cipő, tüdőig felhúzott nadrág,modortalan beszólások,elszólások

Ezek nálam jóvátehetetlen bakik.

25N

2013. szept. 18. 11:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha hazudik. (akár magának, akár nekem próbál)

Márpedig a hazugságnak sok árnyalata van. És hamar lelepleződik valaki. (az ápolatlan fogak, izzadságszag, bekakált nadrág, meg sorolhatnák még ilyen gusztustalan dolgokat, de szerintem ez mindenkinél elítélendő)

22f

2013. szept. 18. 12:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Belső: ha buta, ha bunkó, ha ribi, ha hazug.

Külső: ha magasabb nálam.

2013. szept. 18. 12:01
 14/20 A kérdező kommentje:

Ejha:-)

Köszönöm mindenki (általam hasznosnak is vélt) hozzászólását.

9-es válaszra külön kitérnék: nagyon penge összefoglalása annak, hogy sajnos mennyi negatív élménnyel találkozhat az ember ebben a csodálatos életben:-)

Eszembe is jutott kedvenc blogom, amit tiszta szívből ajánlok kizárólag humorérzékkel és önkritikával rendelkező nők, valamint férfiak figyelmébe.

[link]

2013. szept. 18. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Belső: ha buta, ha arrogáns, ha öntelt, ha bunkó, ha össze-vissza beszél, nem tudja kifejezni magát és menőzik, rövidíti a szavakat, ítélkezik, másokról beszél, tájékozatlan, fikázza mások munkáját, anélkül, hogy bármit is tudna arról, céltalan, lusta, gyerekes, olvasatlan.

Külső: görbe és rossz fogak, ápolatlanság, nyaktól hosszabb haj, tróger öltözködés, gyerekes öltözködés (feliratos póló, lógó gatya, nagy csuka). 23/n.

2013. szept. 18. 12:47
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

unintelligens... ott nálam vége

19/L

2013. szept. 18. 13:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Belső: sznobság, beképzeltség, nagyképűség, gyávaság, papucsság

Külső: kopaszodás (tudom hogy erről nem tehet senki, de engem akkor is taszít), rohadt fogak, büdös száj, szőrös hát/váll (sajnos ez első találkozáskor ritkán derül ki, de ha később kiderül akkor se lesz belőle tartós kapcsolat, mert undorít, nem tudok vonzódni egy medvéhez)

2013. szept. 18. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
A pontszámomból ítélve pár embernél betaláltam, úgy érzem :D.
2013. szept. 18. 14:05
 19/20 Frigg ***** válasza:

Külső: nagyon zsíros/korpás haj, ami már a ruháján is ott van. elhanyagolt, rossz állapotban lévő fogak (értem ezalatt, hogy sárga,fekete,rohad).kellemetlen szájszag is zavaró, de ezen lehet változtatni azért.koszos körmök.

Belső: rasszista/antiszemita megnyilvánulások, ha lenéző másokkal, egoizmus, bunkóskodás, sznobizmus.

23/N

2013. szept. 18. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:

külső: ha nem tetszik

belső: ha nem érzem jól magam vele

2013. szept. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!