Nem járok cica babás ruhákba , nem is sminkelem magam és nem illegetem magam a pasiknak. Még is senki sem nézi hogy milyen vagyok igazából. A fiúk állandóan rajtam lógnak , mert meg akarnak döngetni , és olcsó csajozós szöveggel bombáznak , úgy kezelnek mint egy buta kis cicababát. A lányok még rosszabbak , ők utálnak engem és lenéznek , meg azt terjesztik hogy egy r*banc vagyok. Pedig nem adtam rá semmilyen okot. Egyszerűen senki sem kíváncsi arra hogy én ki vagyok , csak a külsőmet nézik. Nincs egyetlen barátom sem. Pasim sincs mert őket is csak a felszín érdekli. Nem tudom mit csináljak ... inkább lennék egy ronda szemüveges lány , mint ez... valaki tud erre megoldást ?
Legyél belsőre is olyan jó csaj, mint külsőre, és akkor lesz olyan is, akit a belsőddel fogsz meg!
2013. jún. 14. 13:23
2/11 anonim válasza:
Külső belső is fontos.Ezt kár taglalni.A külső alapján döntünk majd cselekszünk a belső ismertségért.Ha akarod dumálhatunk.Nem tudom hogy nézel ki úgyhogy eleve belsődre vagyok kíváncsi :)
3/11 anonim válasza:
Legyél ronda! Akkor máris nem fogják! És akkor megtanulod, hogy rondának lenni rosszabb, mint ez. Bár csaj vagy... ergo akkor is lez 2-3 ajbókolód csak mélyen mostani "szinteden alul".
4/11 A kérdező kommentje:
inkább lennék ronda , mert akkor aki a barátom lenne , azért szeretne amilyen vagyok . Tudod ha meg lát egy pasi rögtön rám nyomul , a lányok pedig elutasítóak velem . Ezért amiért mindenkit visszautasítok , az egyik fiú kitalálta hogy megdöngetett , és aztán jött a többi.... szóval most én vagyok a suli "k*rvája " és senki sem kíváncsi rá hogy én mit mondok...
2013. jún. 14. 13:30
5/11 anonim válasza:
tessék itt beszélgess valakivel össze haverkodtok miellőt találkoztok és anyi
2013. jún. 14. 13:38
6/11 anonim válasza:
Ilyen az élet, és még csak 15 éves vagy. Azért fel a fejjel, lehetne rosszabb is :) 19/F
2013. jún. 14. 13:42
7/11 anonim válasza:
mutatsz 1 átlagos képet magadról?:)
2013. jún. 14. 13:44
8/11 anonim válasza:
Inkább lennél ronda... De jó egyeseknek. Én ronda vagyok szóval tudom milyen az - cseppet sem vicces. Most szépen azt hiszed ha ronda vagy a belsődet nézik. Hát NEM. Ha ronda vagy akkor senkit nem fogsz érdekelni mindegy milyen vagy. FŐleg akkor lenne ez igaz ha még csávó is lennél, mert akkor bónuszba még magabiztosnak is kellene lenni - de rondán? Hogy?
2013. jún. 14. 13:45
9/11 anonim válasza:
Tipikus kamaszduma.
A fiúk azért akarnak megdöngetni, mert kamaszok és ha egy kicsit is szép vagy, akkor bepróbálkoznak. A csajok meg féltékenyek, vagy irigyek.
Mit foglalkozol velük? Keress hobbit, csinálj valami elfoglaltságot magadnak. Nem muszáj hogy az osztálytársaid közül kerüljenek ki a barátaid. Én pl balettoztam, karateztam, jártam rajzolni tanulni, mindig voltak barátaim, és nem az osztálytársaimmal barátkoztam.
2013. jún. 14. 13:52
10/11 anonim válasza:
A külsődet mindenképpen nézni fogják, de a normálisabb srácoknak fontos a belső is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!