Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy ne csak a...

Rebelgirlll kérdése:

Mit csináljak, hogy ne csak a külsőmet nézzék?

Figyelt kérdés

Nem járok cica babás ruhákba , nem is sminkelem magam és nem illegetem magam a pasiknak. Még is senki sem nézi hogy milyen vagyok igazából. A fiúk állandóan rajtam lógnak , mert meg akarnak döngetni , és olcsó csajozós szöveggel bombáznak , úgy kezelnek mint egy buta kis cicababát. A lányok még rosszabbak , ők utálnak engem és lenéznek , meg azt terjesztik hogy egy r*banc vagyok. Pedig nem adtam rá semmilyen okot. Egyszerűen senki sem kíváncsi arra hogy én ki vagyok , csak a külsőmet nézik. Nincs egyetlen barátom sem. Pasim sincs mert őket is csak a felszín érdekli. Nem tudom mit csináljak ... inkább lennék egy ronda szemüveges lány , mint ez... valaki tud erre megoldást ?

15/L

2013. jún. 14. 13:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én nem jönnék olyannal össze aki csak szimplán tetszik de nem az esetem. Hátha később érettebbek lesznek :D nem tom

f19

2013. jún. 14. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!