Egy normális, kedves, nem k***a lányt miért nem lehet csak belső tulajdonságokkal megnyerni? Nem arról van szó, hogy ronda lennék, de mindig azt hangoztatják, hogy a belső számít úgy is. Hogy van ez?
Nem tetszhet mindenki mindenkinek. Eddig még csak nem találkoztál olyan lánnyal, akinek tetszettél volna. Most attól, hogy valakinek nem tetszel nem jelenti azt, hogy senkinek nem fogsz. A barátom mindig azt mondja, hogy eddig minden csaj lekoptatta, mert rá is azt mondták csúnya, nekem mégis ő az álomférfi! Ne add fel!
20L
Elsővel értek egyet teljesen.:) Az ember lejjebb adhatja az igényeit,de arról nem tehet,ha valakihez egyszerűen képtelen vonzódni. Azt nem tudja befolyásolni,vagy ha igen,könnyen a kapcsolat rovására mehet ez a "nincs ló jó a szamár is" felfogás. Akkor inkább megmondom a srácnak,hogy bocsi,de ez nekem nem megy,ha akarom se,max. baráti szinten,mert nincs meg a vonzalom,minthogy hülyítsem.
A belső számít nekem is,az a döntő,de nem tehetek róla,ha valaki iránt nem érzem azt,amit kéne,csak sima szimpátiát.(Bár tehetnék... egyszerűbb lenne minden..)
17L
Kell azért, hogy külsőleg is tetsszünk valamennyire a másiknak. Kevésbé előnyös külsőt lehet belső tulajdonságokkal kompenzálni, de ha egyáltalán nem tetszik, egyáltalán nincs meg a testi vonzalom, akkor nagyon nehéz, sőt, nagyon ritka, amikor lehetséges.
Az sem egyforma, kit milyen belső tulajdonságokkal lehet megnyerni a "de hát én rendes srác vagyok" sokszor nem elég. Nekem például belső tulajdonságok közül a határozottság, vagányság, talpraesettség, jó humorérzék, céltudatosság, lazaság, erős egyéniség tetszik. Emellett persze fontos, hogy kedves, gondoskodó, gyengéd legyen velem. Én például nagyrészt ezek alapján választottam. Az ember általában több tulajdonság összessége alapján alkot képet a másikról és nem mindenkinek ugyanazok a tulajdonságok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!