Egy normális, kedves, nem k***a lányt miért nem lehet csak belső tulajdonságokkal megnyerni? Nem arról van szó, hogy ronda lennék, de mindig azt hangoztatják, hogy a belső számít úgy is. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 10:31
11/15 A kérdező kommentje:
Ez kb. megvan bennem, főleg a jó humorérzék, lazaság, céltudatosság. Most elkezdtem erősíteni is külsőre. Egyszer már megpróbáltuk, de nem-et mondott. Ha 2.jára is megkérdezném, és nem-et mond, hagyjam békén, vagy küzdenem kéne tovább?
2013. júl. 4. 15:08
12/15 anonim válasza:
Én már két konkrét visszautasítás után nem próbálkoznék valakinél, legalábbis egyelőre. Sajnos van úgy, hogy sehogy nem jön össze. :(
13/15 A kérdező kommentje:
Eddig 1x utasított vissza, hogy nem akar kapcsolatot, viszont barátnak jó vagyok. Rágyúrok még kicsit, lehet esélyem 2.jára?
2013. júl. 4. 15:26
14/15 anonim válasza:
A kűlső megfog a belső megtart. Akik azt mondják, hogy csak a belső számít azok mint csúnyábbnál csúnyább emberek. :)
Aki pedig már állít az hazudik ;)
15/15 anonim válasza:
Az első válaszolónak van igaza. Mindenki olyan párt választ, aki neki tetszik. Lehet, hogy szerinted és az eddigi barátnőid szerint nem vagy ronda, de a mostani kiszemeltednek valószínűleg nem vagy az esete. Ez nem a lány hibája, nem is a tied, keress olyan csajt, akinek bejössz, ha nincs részéről fizikai vonzalom, sose kapod meg, hiába vagy te a legjobb fej a világon. Személyes tapasztalat, én is csak olyannal járnék, akik külsőre is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!