Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hisztek a "sors szerelemben"?...

Hisztek a "sors szerelemben"? Ha igen, akkor szerintetek ez az?

Figyelt kérdés
Augusztusba Balatonon nyaraltam a családdal, és a kisöcsém miatt elmentünk kisvonatozni. Ott volt egy srác, aki a mozdonyban ült, és állandóan bámultuk egymást. Nagyon feltűnően. (Megjegyeztem a vonatnak a számát) Utána hazaértünk, én csak így hülyeségből elkezdtem keresni, de tudtam, hogy ugyse lesz meg, mert ugye semmit se tudtam róla! A végén relytélyes módon rábukkantam. Nem tudom, hogy, de meglett. Ráírtam, dumáltunk, aranyos volt. Rá egy hétre itt volt a barátnőm, és kiültünk csillagokat nézni. Én észrevettem egy 'G' betűt, mintha azt ábrázolnák a csillagok. (G-vel kezdődik a srác neve) Utána történt még egy olyan is, hogy ittvolt mamám, és kikapcsolódott a telefonja. Mondta, hogy hívjam fel a papát az én telefonomról, és kérdezzem meg a pinkódját. Én megintcsak hülyeségból mondtam a mamának a vonat számát, hogy az a pinkódja. Fölhívtam a papát, és tényleg az volt a pinkódja. Meg még sok ilyen volt. Apróságok, de szerintetek jelentenek valamit?

2013. szept. 17. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán.
2013. szept. 17. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez édes :D

Különben igen, hiszek abban, hogy van akit nekünk szánt a "sors", és arra előbb utóbb rábukkanunk.

2013. szept. 17. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
biztos, hogy ilyen nincs
2013. szept. 17. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
jobb az a tudat, hogy én irányítom az életemet
2013. szept. 17. 18:42
 5/8 Pain for Pleasure ***** válasza:

Nem hiszek benne, minden csupán véletlenek sorozata. A saját életünket mi irányítjuk, nem a sors.

De nektek ettől még sok boldogságot kívánok! :)

2013. szept. 17. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
érdekes, én is ismerek valakit, akinek G-vel kezdődik a neve
2013. szept. 17. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy hiszek túlzás. Viszont nagyon akarok hinni, mert amit most igaznak vélek, az fáj.

Én a helyedben egyébként tennék az ügy érdekében, sors ide-oda, a lehetőséget neked kell megragadnod. A sors csak felkínálja.

18/L

2013. szept. 17. 18:52
 8/8 Emberek ***** válasza:
véletlenek nincsenek. én ezt vallom, tehát igen hiszek a "sors szerelemben" :)
2013. szept. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!