Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért vagyok ekkora szerencsétlen a szerelemben? Most komolyan ennyire rühell Cupido?
23 év alatt csak olyan emberekbe zúgtam bele akik ezt nem viszonozták, akik meg körbelengtek azoknak nem volt ki mind a négy kerekük (komolyan, volt aki orvosi eset volt)
Pedig sosem ilyen adoniszokba szerettem bele, hogy azt mondhatná az ember hogy nagyra vágyó vagyok, nem, hétköznapi fiúkba :((( És semmi soha :(
Nem vagyok csúnya, nincs falábam szóval tényleg nem tudom mivel szolgáltam rá erre :( Mindenki csodálkozik hogy miért nincs még senkim meg hogy miért nincs önbizalmam pedig lenne mire állítólag. :( A sok csalódás után meg a nagy pasi keresgélés közben erre beleestem a legjobb barátnőmbe, de persze ott sincs esélyem, mert bár mindenki tudja róla hogy bi, ezt tagadja mégse néz rá a pasikra.
Szóval nincs esélyem senkinél :((( Mit tehetnék? Én nem akarok apácaként élni, ugyanolyan akarok lenni mint mások :'( Adjatok tanácsokat hogy mit tehetnék még magamért hogy végre rám találjon a szerelem :( Mert már meghalok ha ilyen szerencsétlen maradok egész életemre.
Kétlem, hogy 23 lennél...
Lehetetlen, hogy mindössze ennyi eszed legyen 23 évesen...
Én CSAK az őrülteket vonzom,szóval én nyertem.
Amúgy ne aggódj ennyire,ne görcsöld túl.
Lehet,hogy ezek az emberek vezetnek egy megfelelőhöz :)
Én lány vagyok.. Írtam is hogy hétköznapi fiúkkal ismerkedtem mindig.
Ha pasi lennék nem izgulnék, de lányként lassan már körbe fognak röhögni hogy semmi tapasztalatom :'(
#2 - na nem azért, de mintha a kérdező csaj lenne...
Miért, miért? Állandóan ez a kérdés: keress máshol, hátha. Ha nem, akkor meg keresd tovább. Addig meg hallgasd ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=j8_oucBYblI
Na nem mert pontosan stimmel a szöveg, hanem csak úgy. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!