Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért vagyok ekkora szerencsétlen a szerelemben? Most komolyan ennyire rühell Cupido?
23 év alatt csak olyan emberekbe zúgtam bele akik ezt nem viszonozták, akik meg körbelengtek azoknak nem volt ki mind a négy kerekük (komolyan, volt aki orvosi eset volt)
Pedig sosem ilyen adoniszokba szerettem bele, hogy azt mondhatná az ember hogy nagyra vágyó vagyok, nem, hétköznapi fiúkba :((( És semmi soha :(
Nem vagyok csúnya, nincs falábam szóval tényleg nem tudom mivel szolgáltam rá erre :( Mindenki csodálkozik hogy miért nincs még senkim meg hogy miért nincs önbizalmam pedig lenne mire állítólag. :( A sok csalódás után meg a nagy pasi keresgélés közben erre beleestem a legjobb barátnőmbe, de persze ott sincs esélyem, mert bár mindenki tudja róla hogy bi, ezt tagadja mégse néz rá a pasikra.
Szóval nincs esélyem senkinél :((( Mit tehetnék? Én nem akarok apácaként élni, ugyanolyan akarok lenni mint mások :'( Adjatok tanácsokat hogy mit tehetnék még magamért hogy végre rám találjon a szerelem :( Mert már meghalok ha ilyen szerencsétlen maradok egész életemre.
Az nem baj,ha nem vagy az a bulizós fajta.
Sokan (meg sem említem,hogy én is) az ilyen fajta lányokat részesítik inkább előnyben.
nem is tom hogy 23 évesen férfiként vagy nőként rosszabb ebben a helyzetben
Én 20 vagyok és hasonló hozzád csak történt már ez-az
De össze fogod hozni, használj fel mindent amit csak tudsz a cél érdekében
F
Én 25 éves vagyok, szingli, abszolút senkivel a képben (és nem vagyok se hülye, se ronda, minden nagyképűség nélkül), mégsem sírok azon, hogy jajmileszvelem.. Vannak egyéb célok és dolgok is az életben, mint egy párkapcsolat. Nincs hobbid? Nincsenek barátaid? Szerintem fókuszálj másra, nem a párkapcsolat keresésre, fiatal vagy, nem kell semmit elsietni, élvezd az életet egyedül, amíg ilyen a helyzet.
25/N
A fiúkat... de most eléggé össze vagyok zavarodva. Nem tudom hogy zúghattam bele a barátnőmbe. Vagy bi lettem vagy csak ennyire hiányzik egy párkapcsolat...
Utolsó előtti, neked nem hiányzik egy kapcsolat? Persze van amúgy pár barátom de mind kapcsolatban vannak. Nekik meg az első kérdésük ha összefutunk hogy na van valakid?
Én is így vagyok vele, csak én még 17 éves vagyok, és nem tartom magam szépnek.
Szerintem több helyre kéne eljárnod. Én is azt hittem hogy ilyen forever alone vagyok, aztán egyszer elmentem egy buliba és azelőtt senki, ott pedig kb. 4-5 srác is elkérte a telefonszámomat. Mondjuk egyikből sem lett semmi, de legalább haladás volt hogy tudtam hogy érdeklem a másik nemet xD szóval én csak ezt a tanácsot tudom adni mert amúgy nekem sem volt még senkim de úgy érzem leginkább miattam. Na de itt most te vagy a lényeg :) próbálj más baráti köröket találni. Meg többet járni nagyvárosokba pl. ahol több az ember. És próbálj meg pár időt eltölteni úgy hogy ne is gondolj a szerelemre, mert az akkor jön amikor a legkevésbé számítasz rá. :)
A barátnős eset meg sztem normális, én is azt hittem hogy leszbikus vagyok, SŐT kényszerítettem az agyamat hogy hátha azért nem volt még barátom mert a lányokat szerettem, és direkt próbáltam közeledni is hozzájuk de nem ment, még biszexuálisnak sem mondanám magam. Szóval szerintem nálad is ez már ilyen szeretet-szerelem vágy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!