Hol találhatnám meg ezt a fiút? Vagy hogy találhatnám meg? A nevét?
2013. szept. 17. 00:30
11/23 anonim válasza:
Kritizálódik? Köszöntem a kérdés kiírójának szellemi interpretálását. Jó éjszakát.
12/23 anonim válasza:
én ismerem így hívják Hom Ákos és nagyon kemény arc, télen sose ázik.. egy szál hasig kivágott rózsaszín V nyakú pólóban mászkál
14/23 A kérdező kommentje:
köszönjük a b*zizást meg a hom ákosozást,ennyi okos a világon nincsen
2013. szept. 17. 01:00
15/23 GrimmjoWwW válasza:
nem tudom, nem értem hogy nem esett le hogy konkrétan sehogy nem lehet megtudni :)
16/23 anonim válasza:
Matthew Stanley Nickles a neve
17/23 anonim válasza:
A feltöltőt kérdezd meg hol találta a képet. Amúgy felesleges lenne megtalálnod. Csak azért mert látsz egy csinospofit még nem biztos hogy te is bejönnél neki. Másrészt nagyon sok hasonló fiú van Mo-n. Lehet hogy ak épen lévő épp amerikai. Te rá vesztegetnéd az időd mikor lehet hogy jobbat is találnál a lakhelyeden, ha nem lennél ilyen felszínes aki bedől egy jó képnek.
18/23 A kérdező kommentje:
tolsó komenntelő,7 hónapja boldog párkapcsolatom van :))
és mint írtam a barátnőmnek kell,de azt énse tudom milyen célból :)
utolsó elöttinek köszi :))
2013. szept. 17. 12:29
19/23 anonim válasza:
Ő nem Hom Ákos, hanem az unokatestvére Buz Imre! Kedvenc hőskölteménye a Homároszi eposz, és a szerencse sosem fordít hátat neki:D
20/23 GrimmjoWwW válasza:
utolsó behaltam rajtad :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!