Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan találhatnám meg azt a...

Hogyan találhatnám meg azt a csajt a SZIN fesztiválról aki odajött hozzám, Tankcsapda koncert közben?

Figyelt kérdés
Tudok egy keresztnevet, és készült egy közös kép is. De elkeveredtünk egymástól! Van valami esély arra hogy megtalálom?

2013. szept. 15. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Rakd fel facebookra, és hirdesd, hogy keresed ezt a lányt...:D
2013. szept. 15. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Sejtelmem sincs,de ha a Tcs-t szereti,rossz ember nem lehet! :-) Hozzám Pannónián, Pokolgép közben jött oda egy csaj,eleinte még tetszett is,hogy ölelget meg bújik hozzám,csak percek alatt fogtam föl,hogy öreg,ronda és kövér is. Fuck Kalinka Szamovár... :D
2013. szept. 15. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha irsz a Tcs-s fiuknak egy szép üzenetet, és mellékeled a fotót, akkor egy megosztással ők is segitenek :D
2013. szept. 15. 22:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a kép nincsen meg nekem! :/ Nem egy lány volt hanem kb. 3, de ez lényegtelen. De lehet 4, bár egy elment. Szerintem esélytelen. Augusztus 22 óta keresem!
2013. szept. 15. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom öcsi, tegnap este megnyomtam, tehát már az enyém! :/
2013. szept. 15. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a fesztivál oldalán fb-n,hogy nem likeolta véletlenül.
2013. szept. 15. 23:54
 7/8 Gabriella-Ella válasza:
hogy nézz ki?
2013. okt. 28. 15:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Eléggé sötét volt! Alacsony, nagyon alacsony, vékony, a haja olyan barnás, inkább az a világosabb barna, kb. vállig érő. Állandóan beszélt. A lába meg földig ért :)
2013. okt. 28. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!