Hogyan találhatnám meg?
Figyelt kérdés
ma reggel buszon láttam egy nőt aki megtetszett nagyon egy darabig néztükis egymást majd mikor leszálltunk megkért segítsek levenni a táskáját. Sajna sietnem kellett így még csak akeresztnevét sem tudom. Pár percig láttam de teljesen megfogott jártatok már így?2013. szept. 7. 20:19
1/2 anonim válasza:
Igen, mindenkivel van ilyen. Ezzel nem sokat tudsz tenni, max járj sűrűn azzal a busszal hátha rajta lesz még valamikor. :)
2/2 Christiano Ronaldo válasza:
Annál többet én se tudok mondani mint amit az első válaszoló már elmondott, max annyit ha távolsági buszon történt az eset és neked ott dobott egy nőt a gép aki még kezdeményezett is feléd, az nem semmi egy pech :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!