Most valaki tali Pesten? Mondjuk Aréna Plázánál?
Figyelt kérdés
23/F2013. szept. 16. 16:36
1/7 anonim válasza:
Találkozzunk a liftnél, mindjárt ott vagyok, addig guggolj fél lábon, a bal kezeddel fogd meg a jobb füledet, és a jobb kezeddel meg vakard a fejet tetejét.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak ennyi? o.O hát ez tényleg aggasztó...
2013. szept. 16. 16:51
3/7 anonim válasza:
Kérdező, együtt érzek veled, de egyben közlöm is veled a szomorú tényt, hogy a női nem nagyon bonyolult és megfejthetetlen, ezen kívül aki nem profi csajozó, annak nagyon nehéz dolga van ám manapság a párkeresés terén! Szóval kösd fel a gatyát, ha bele akarsz vágni ebbe a "projektbe", nehéz lesz! Sok a kamus, kiismerhetetlen csaj, akik látszólag angyalok, de valójában démonok...
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: sajnos így van bár ne lenne így! De magunkat meg kár hibáztatni mert még semmit se tudnak,nem is láttak és a többség így is élből elutasító,nagyon a biztosra,a tökéletesre törekednek,és többnyire hasra esnek,de talán van kivétel,ezt a kis réteget célozom meg a kérdésemmel.
U.i. A most az mindig most,írhattok bármikor ameddig szingli vagyok találkoznék.
2013. szept. 16. 18:38
5/7 anonim válasza:
Itt a gyk-n meg jönnek a lányok a szánalmas magyarázkodásaikkal, meg a ne általánosíts szöveggel, közben állítom, hogy élőben ezek a lányok is elutasítanának egy szerényebb srácot, itt meg ígérgetik a szépet és a jót, de eszük ágában sincs leállni egy átlagosabb külsejű sráccal ismerkedni...
6/7 anonim válasza:
Ez valóban így van, megy az álszentkedés ezerrel. Irogatják, hogy a belső számít így meg úgy, azt közben 100-ból 1 ad esélyt, ha nem tetszel neki egyből. 15-től 25-ös korosztályban ez megy.
7/7 anonim válasza:
Én lány vagyok de szánalmas ahogy itt sajnáltatjátok magatokat nem csoda hogy a kutyának se kelletek. Képzeld az átlagos külsejű pasiknak sőt az átlag alattiak is találnak barátnőt ha pozitív a kisugárzásuk ami magával ragad. Az én barátom 168 cm és nem is egy világszépe átlag alatti külsővel ráadásul alacsonyabb is nálam mert én 173 cm vagyok pénze nincs csóró 2 hitele is van amit törleszteni se tud. De olyan szinten pozitív vidám kedves ember hogy azonnal beleszerettem és kitartok mellette mert a legrosszabb helyzetben is megtalálja a jót. Soha nem sajnáltatta magát. Ti egyszerűen nem vagytok férfiak, csak rinyáló kisfiúk, nem véletlen hogy szinglik vagytok és azok is maradtok az idióta viselkedésetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!