Hogy van az h eddig az emberek akikhez szerencsem volt gyakorin keresztul beszelni, tuti h szinte mindig bp. Vagy akorul laknak? Es komolyan nincs olyan ember veletlen aki mondjuk kulfoldon lakik? Esetleg nemetben?
Figyelt kérdés
mer en ott lakom es annyira gaz meg honvagyam van meg itt mindenki hulye es sztem a magyarok sokkal jobbfejek komolyan. irjon mar vki aki mondjuk nem bp.i mer mar kezdem azt hini h csak azok vannak itt :DD2013. szept. 1. 12:47
2/20 anonim válasza:
Nem Pesti vagyok. Ettől függetlenül neked még nem lesz jobb... :D
3/20 anonim válasza:
én is imádom pestet és minden évben karácsonykor megyünk 2 hétre erdélybe rokonokhoz és komolyan kínszenvedés távol lenni és nekem is olyankor honvágyam van:c sajnállak! :)
4/20 anonim válasza:
Én Japánban vagyok, de nem tudom neked ettől miért lesz jó :)
5/20 anonim válasza:
Bocs, én is pesti vagyok. :P
De a kedvedért hazudhatom azt, hogy a Scwaugsthag nevű német falucskában lakom. ^^
6/20 anonim válasza:
Én sem pesti vagyok:D
De èn is csak azokkal találkoztam eddig:/
7/20 anonim válasza:
"Es komolyan nincs olyan ember veletlen aki mondjuk kulfoldon lakik?"
Mondjuk Angliából? (Jelen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!