Szerintetek az miért van, hogy az emberek mindenfélét kombinálnak?! Légyszi normális véleményeket írjatok.
Nem, nem benned van a hiba, sajnos az emberek ennyire kicsinyesek. Alapvetően úgy állnak a dolgokhoz, hogy ha a saját házuk előtt áll egy nagy kupac szar, akkor nem kezdik el ellapátolni, hanem inkább megpróbálnak a szomszéd háza előtt is keresni egyet, hogy aztán azzal foglalkozhassanak, arra mutogathassanak a sajátjuk helyett.
Én a magam részéről mindig jót mulattam ezen. Gimiben volt egy csomó csaj haverom, akikkel folyton együtt lógtam, de nem volt köztünk semmi. Abszolút nem is érdekelt, ki mit gondol, a páromat meg nem zavarta, ő is jóban volt velük, semmi problémát nem okozott a dolog. Akkor maradt csak tátva a szám, amikor egy tanár pletykált rólam egy csoportjának, aki engem nem is tanított, csak látásból tudtam, ki az. Egy haverom járt abba a csoportba, és ott adta elő, hogy mennyire sajnálja a barátnőmet, mert látott a parkban xy csajjal.
Na ezen már tényleg szétcsúsztam, mert ha már a tanároknak sincs jobb dolguk, mint felnőtt ember létükre a gyerekek szerelmi életében szövögetni a kis intrikájukat és a diákokkal kipletykálni ezt, akkor nincs már miről beszélni sem.
Azon már kicsit sem lepődtem meg, amikor az ötéves érettségi találkozómon egy évek óta nem látott osztálytársam említette, hogy nem gondolta, hogy ilyen jól megleszünk még ennyi év után is, főleg az én nőügyeim után. Az volt a durva, hogy az illető teljesen zavarba jött, amikor közöltem vele, hogy mindig is hűséges voltam. Olyannyira készpénzként kapta az infókat, hogy fel sem merült benne, hogy nem igaz. Az emberek így működnek, ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!