Kinek mi a véleménye a diplomások társkereső oldaláról? Főként férfiak véleménye érdekelne, de nők is válaszolhatnak!
Az elittars.hu oldalra gondoltam. Tapasztalatokat, történeteket várok mindkét nem részéről, lehetőleg életkorral és a nem megjelölésével együtt!
F/31
jah tenyleg sokkal jobb azalapjan elitelni embereket h diplomasok mint azalapjan h nem te ugyan azt csinalod mint akiket szidsz csak a masik oldalrol xdd
azt meg ne is firtassuk h a sznob nem ezt jelenti.
"Kiváncsiságból felnéztem oda. Sajnos a kevésbé elitek oda is beregisztrálnak. :("
Tehát az az oldal azért van mert egyes nők nem akarnak dolgozni,hanem kifogni egy pénzes pasit.Majd ő eltartja őket.
Véleményem szerint egy sznob oldal.
Te hány éves vagy tízeske?
Teljesen alap?
Oké rendben. Ha mondjuk mindnekinek lenne diplomája, akkor ugye ahhoz olyan munkát szeretne, aminek keretében kamatoztathatja azt a tudást, amit éveken át a fejébe vert. Diplomával tehát nem mész el gyárba, kőműves mellé segédmunkásnak, mert "nem ezért tanultam olyan sok éven keresztül".
De ha mindenkinek van diplomája, és - teljesen jogosan - mindenki ennek megfelelő melót akarna, akkor a te diplomás segged alá ki fogja összeszerelni az autót, felépíteni a házat, levágni és felpucolni az állatokat, leszedni és becsomagolni a gyümölcsöket, zöldségeket, hogy legyen mit enned? Nem beszélve a szállításról, stb. stb.
A társadalomnak szüksége van azokra az emberekre is, akik konkrétan termelnek is valamit.
Mert nagyon jó, hogy pl egy bróker ügyesen zsonglőrködik pár számmal, de az én szememben az nem munka. Nem tesz hozzá semmit a világhoz. De mindegy, ez az én személyes véleményem.
Szóval oké, hogy diploma, de miért kelene mindenkinek? Ráadásul ahogy mondták, diplomával nem jár automatikusan az intelligencia is.
1. Akinek nincs diplomája, az még beleférhet az "igényes egyedülállók"-ba. :) Szóval nincs szűrés.
2. Annyiban "jobb" a "majdnem ingyenes" társkeresőknél, hogy jobban ki vannak töltve az adatlapok, mert muszáj. Ahogy személyiségi teszt is van, meg hasonlók.
3. Annyiban "hasonlít" a "nem elit" társkeresőkre, hogy a nők itt is inaktívak (, vagy mondjuk úgy, el vannak szállva). Egy egyszerű tesztet se küldenek vissza, aztán várnának romantikus levélregényt, amitől lecsúszik a bugyijuk.
4. El vannak szállva: 185+ magas, jóképű blablabla pasit várnak megfelelő egzisztenciával. Úgy hogy ők még egy tojásrántottát se tudnak összedobni. Csak egy lyuk van a lábuk között, és akkor már nekik áll a világ?
F-30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!