Pécsi lányok, kinek van kedve ismerkedni? Küldök képet is?!
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem egy társkereső. 23 éves Pécsi srác vagyok, szívesen ismerkednék lányokkal. Azért gondoltam, hogy itt is megpróbálom, mert szerintem nem vagyok egy adonisz, annak ellenére hogy napi rendszerességgel sportolok, de hiába, a sport az arcberendezésemet nem fogja megáltoztatni, attól még nem leszek jóképű. Gondoltam megpróbálom itt, hátha van olyan lány aki a belsőt is nézi, nem csak a külsőt. Képet küldök privátban ha szeretnétek, de csakis Pécsi vagy Pécs közeli lányoknak.2013. szept. 14. 22:30
1/2 anonim válasza:
*pécsi még mindig kisbetű. Nem igaz, hogy ennyit nem lehet tudni 23 évesen.
Pedig már épp akartam írni, hogy beszélgessünk...-.-
2/2 A kérdező kommentje:
Hát... hatalmas probléma hogy nagy betűvel írtam, mindjárt el is süllyedek szégyenemben:)
2013. szept. 14. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!