Tudtok ingyenes online keresztény társkereső vagy közösségi oldalt ami magyar?
Keresztény ?
Vallásos vagy gondolom.Szerintem ilyet még nem csináltak.
Ha beírod a gugliba, hogy keresztény társkereső, kidob egy csomó találatot.
Egyrészt az összes sima online társkereső oldalt, mert ott is lehet vallásra szűrni.
Aztán vannak a specifikus oldalak:
[link] - Innen már volt egy randim még régebben. Helyes, kedves lány volt, de nem az igazi. Nem is lett belőle több.
[link] - Ez nem ingyenes. Legalábbis előfizetés nélkül semmit nem lehet csinálni. Most van decemberi akciójuk egy évre 6000 forint. Katolikus társkereső. Elég komoly. A regisztrációnál el kell fogadni, hogy kész vagy a "szent házasságra". Én készen vagyok, akármit is jelentsen az. :) De "kedvenc szentem" még nincs, mivel református vagyok. Értem én, hogy nem akarják, hogy felhíguljon a társaság, de... Szóval gondolkozom a regisztrációm törlésén. (Néha vannak közös programjaik is, pl. adventi lelki nap, de még nem voltam.)
[link] - Nem online. Ő egy katolikus pap, aki párkapcsolati előadásokat tart, valamint egy köré épült mozgalom. Vannak jó gondolatai. Valamint ha a "társprogramokra" eljárkálsz, találkozhatsz sok húsvér társkereső emberkével. Vannak társkereső csoportjaik, meg tréningjeik is időnként. Ja meg pl. nyári tábor is szokott lenni. Elég komoly.
[link] - Ezt most akarom kipróbálni. Nem tudok róla véleményt mondani még. Itt is látok helyes lányokat.
+1 bónusz hely: Templom. Az nem online. De lehet többet ér, mint írogatni a neten. Én újabban egy egyetemi gyülekezetbe járok. Még ismerkedem a társasággal, és próbálok barátkozni. Itt is vannak társprogramok: bibliaóra...
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!