Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Ha a közelemben van egy fiú akit kedvelek,nem bírok megszólalni elvörösödök és ha közelebb jön mint 1 méter már mozdulni se tudok.Volt már hogy megpróbáltak velem beszélgetni,de csak tőmondatokban tudtam válaszolni.Próbálok nyitott lenni,de mindig ügyetlenné válok ha egy rendes fiú van a közelemben.Mit tanácsoltok,mit tegyek? 15/L2013. szept. 14. 23:27
1/4 anonim válasza:
Hát pedig valahogy muszáj lesz felszabadulnod, mert így azt hiszi nem érdekled.
2/4 anonim válasza:
napi egy alma az orvost távol tartja!
napi egy vodka az szíved megnyugtatja!
3/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, ilyenkor próbálok lélegezni és úgy gondolni mintha csak egy barát lenne akivel jól el lehet beszélgetni :)
4/4 anonim válasza:
semmit! Nagyon aranyos, hogy zavarban vagy! :)
amúgy önelfogadás, mások véleményének leszarása, és önbizalom(sporttal vagy akárhogy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!